| : - :

Τι είναι το RSS feed;

Το RSS feed είναι ένας εναλλακτικός τρόπος αυτόματης ενημέρωσης για τα διαθέσιμα κανάλια πληροφόρησης και ψυχαγωγίας του patrasevents.gr. Με την εγγραφή σας στο RSS κάνάλι που επιθυμείτε, το patrasevents.gr αναλαμβάνει να "κατεβάζει" αυτόματα στον υπολογιστή σας τις διάφορες πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν.

Το RSS feed σας επιτρέπει να βλέπετε πότε ανανεώθηκε το περιεχόμενο των θεματικών ενοτήτων που σας ενδιαφέρουν όπως εκδηλώσεις, νέα, φωτογραφίες, web tv και συνεντεύξεις, αμέσως μόλις αυτά γίνουν διαθέσιμα και χωρίς να είναι απαραίτητο να επισκεφτείτε τις αντίστοιχες σελίδες.

Πώς μπορώ γραφτώ στο RSS feed του patrasevents.gr;

Αν χρησιμοποιείτε κάποιο από τα δημοφιλή προγράμματα πλοήγησης (browsers) όπως Firefox, ΙΕ, Opera ή Safari, απλά κάνετε κλικ πάνω στο RSS κανάλι που σας ενδιαφέρει και το πρόγραμμα πλοήγησης θα εμφανίσει το σχετικό περιεχόμενο με τη μορφή RSS, κατευθύνοντάς σας παράλληλα στη διαδικασία εγγραφής της υπηρεσίας RSS.

Επίσης, στην περίπτωση που χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα διαχείρισης των email σας (e-mail client) όπως MS Outlook, Thunderbird, Netscape κ.α., μπορείτε να επιλέξετε να αποστέλλεται το RSS περιεχόμενο στον προσωπικό σας υπολογιστή με τη μορφή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail).

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία RSS του patrasevents.gr στο δικό μου δικτυακό τόπο;

Ναι!!! Αντίθετα από πολλές διαδικτυακές πύλες ενημέρωσης και ψυχαγωγικού περιεχομένου, το patrasevents.gr παρέχει την υπηρεσία RSS feed εντελώς δωρεάν για οποιαδήποτε χρήση.Το patrasevents.gr διατηρεί το δικαίωμα διακοπής αυτής της υπηρεσίας για οποιοδήποτε λόγο χωρίς προειδοποίηση.

ΑΡΧΗ

loader