Το τμήμα Πάτρας του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» σας καλεί να ανάψετε και φέτος τη φλόγα της ελπίδας με τις λαμπάδες που δημιούργησαν τα παιδιά και τα μέλη του Συλλόγου.
Έργα τα οποία εκθέτει στο πασχαλινό παζάρι που διοργανώνει, και στο οποίο εκτός από λαμπάδες οι επισκέπτες μπορούν να προμηθευτούν, χειροποίητα ποτά και γλυκά του κουταλιού, εργόχειρα καθώς και διάφορα πασχαλινά διακοσμητικά στοιχεία που κατασκεύασαν τα παιδιά, οι γονείς και οι φίλοι του Συλλόγου. Επίσης κουλούρια που έφτιαξαν και πρόσφεραν στη «ΦΛΟΓΑ» με ιδιαίτερη αγάπη οι μοναχές της γυναικείας Ιεράς Μονής, Αγ. Νικολάου Μπάλα Πατρών
Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι η ενίσχυση των οικογενειών που έχουν στους κόλπους τους έναν από τους μικρούς μας ασθενείς όπως και η στήριξη της λειτουργίας του ξενώνα που λειτουργεί η «ΦΛΟΓΑ» με ιδίους πόρους δίπλα στα παιδιατρικά νοσοκομεία της Αθήνας. Στον ξενώνα διαμένουν τα άρρωστα παιδιά και οι γονείς απ’ όλη την περιφέρεια για το πολύμηνο διάστημα διαρκεί η θεραπεία τους.
Οι ενδιαφερόμενοι , που θέλουν να συμβάλλουν σ’ αυτή την προσπάθεια της «ΦΛΟΓΑΣ», μπορούν να επισκέπτονται το παζάρι που θα φιλοξενηθεί στην ισόγεια αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας (Μιχαλακοπούλου 58). Το παζάρι θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10,την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Απριλίου και θα είναι ανοικτό από τις 10.00 το πρωί έως 10.00 το βράδυ.