Με υπογραφή "Vintage nails and more"!

Αν νομίζατε ότι ξέρατε τι χρειάζεται μια ωραία γυναίκα για να είναι πάντα όμορφη, ξανασκεφτείτε το. Οι όμορφες γυναίκες γνωρίζουν μόνο πως εκτός από τα άκρα πρέπει να έχουν περιποιημένο και καθαρό μακιγιάζ και να "μυρίζουν"... Άνοιξη και φρεσκάδα.

Το Vintage nails and more προσφέρει στις γυναίκες που ξέρουν πως να είναι πάντα στην "πένα" υπηρεσίες και προϊόντα κατάλληλα για όλους του τύπους θηλυκών. 

Υπάρχουν "μυστικά" προϊόντα ομορφιάς και αρώματα που περιμένουν να τα ανακαλύψετε και κυρίως σε πολύ καλές τιμές.


Η Peggy Sage που επιμελείται το μακιγιάζ στο Vintrage είναι από τις πιο ταλαντούχες, δραστήριες makeup artists και κάθε φορά περιμένουμε με ανυπομονησία μια φωτογραφία για να δούμε-και να μάθουμε- τεχνικές για άψογο μακιγιάζ. 

Σύμφωνα με τους πασίγνωστους make up artists του εξωτερικού φέτος το μακιγιάζ είναι επηρασμένο από τη δεκαετία του ’70 και χαρακτηρίζει την τάση που θα κυριαρχήσει την άνοιξη ως «μαξιμαλιστικό μινιμαλισμό». Η έμφαση δίνεται στα μάτια, με αρκετή δόση υπερβολής, ενώ το υπόλοιπο πρόσωπο είναι πιο απαλό, σχεδόν χωρίς μακιγιάζ για ένα πιο ισορροπημένο αποτέλεσμα.

Επειδή όμως είμαστε "κομματάκι" άσχετες ας εμπιστευτούμε τους ειδικούς του Vintage nails and more που έκαναν τα καλύτερα για τις τιμές και μας κάνουν πιο όμορφες με πολύ λίγα χρήματα.

Τιμοκατάλογος:

Απλό 20 ευρώ

Βραδινό 30 ευρώ

Νυφικό 50 ευρώ

Βάπτισης 50 ευρώ


Οι Ανοιξιάτικες εκδόσεις των αγαπημένων σε όλες τις γυναίκες αρωμάτων έρχονται με ανάλαφρες συνθέσεις, για να χαρίσουν αίσθηση φρεσκάδας και δροσερή σαγήνη, ταιριάζοντας απόλυτα στην ανέμελη διάθεση της εποχής. 

Φρουτώδεις και λουλουδένιες μυρωδιές με τα εσπεριδοειδή, το γιασεμί και την ορχιδέα πρωταγωνιστούν και μας τυλίγουν με την αισθησιακή τους αύρα. 

Tιμοκατάλογος:

Άρωμα 30ml 9 ευρώ

Άρωμα 50 ml 12 ευρώ

Άρωμα 100 ml 19 ευρώ