Χαμός από το πρωί σε Τράπεζες, φαρμακεία και ΔΕΗ

Παρασκευή ήταν η μέρα της «ουράς» σε τράπεζες, φαρμακεία και ΔΕΗ. Από το πρωί γινόταν χαμός στις τράπεζες με συνταξιούχους, αλλά και μισθωτούς να στριμώχνονται στις «ουρές», ενώ ίδια εικόνα και στα ΑΤΜ των τραπεζών, εκεί όπου τα ξημερώματα άνθρωποι έτρεχαν για να δουν αν έχουν τα χρήματα της σύνταξης τους ή των επιδομάτων τους.

Τέλη του μήνα βλέπετε και το κράτος πληρώνει… Είναι και αυτό ένα δείγμα ότι στα νοικοκυριά προς το τέλος του μήνα δεν «παίζει» ευρώ. Η απεργία των φαρμακοποιών έφερε την ίδια εικόνα και στα φαρμακεία ασφαλείας όπου δεκάδες άνθρωποι ταλαιπωρήθηκαν για να πάρουν το φάρμακο τους.

Σε ορισμένα μάλιστα φαρμακεία ασφαλείας παρατηρήθηκε το φαινόμενο της έλλειψης συγκεκριμένων φαρμάκων τα οποία δεν έχουν παραγγελθεί. Ίδια κατάσταση και στο κτίριο της ΔΕΗ στην Ακτή Δυμαίων όπου δεκάδες καταναλωτές έχοντας πάρει προφανώς νωρίτερα το μισθό τους πήγαν να πληρώσουν το ρεύμα.

Τέλη του μήνα είναι οι μέρες της «ουράς» παντού τα τελευταία χρόνια και φαίνεται πλέον ότι αυτό μας έχει γίνει συνήθεια σε όλους…