Το μεγάλο event θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο και ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών θα έχει δυναμική συμμετοχή

Με άρωμα Πάτρας θα πραγματοποιηθεί το "Ράλι Ακρόπολις" το Σαββατοκύριακο.

Το ράλι "Ακρόπολις", ως γνωστόν, είναι ένα από τα μεγαλύτερα event του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα και όχι μόνο. Μπορεί πλέον να μην συμπεριλαμβάνεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει χάσει την αίγλη του.

Αντίθετα στον εθνικό μας αγώνα συμμετέχουν 29 πληρώματα για το ERC (ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ράλι), ενώ 48 θα τρέξουν την πρώτη μέρα του ελληνικού πρωταθλήματος (άσφαλτος) και 38 την δεύτερη μέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος (χώμα).

Ανάμεσα στα πληρώματα που θα συμμετάσχουν είναι κι η ομάδα του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών. Συγκεκριμένα στον αγώνα ασφάλτου θα συμμετάσχουν οι εξής οδηγοί: Νίκος Καρπάνος - Δημήτρης Καρπάνος (MITSUBISHI Lancer EVO X), Ανδρέας Μαργαρώνης - Μιχάλης Αφαλωνιάτης (CITROEN Saxo VTS), Αγγελος Κουτσούκος - Ευθύμης Μπόκαρης (PEUGEOT 106 S16), Αδριανός Νάσσος - Μαριάννα Φαρμάκη (PEUGEOT 106 S16) και Βασίλης Σουβαλιώτης (Peugeot 205)

Τέλος οι Aγγελος Παπαδημητρίου - Θανάσης Αντωνόπουλος (ΤΟΥΟΤΑ Corolla) θα αγωνιστούν τόσο  στην άσφαλτο, όσο και στο χώμα.



WRC Rally Acropolis Greece 2012 (HD - pure sound)


RALI AKROPOLIS 2013.Ζήρεια 1


RALLY ACROPOLIS 2012.klenia-mykines