Ο Τριαντάφυλλος έβγαλε μια πικρία δηλώνοντας: «Ο Κώστας είναι φίλος, τον έχω βάλει στα CD μου, έχει πάρει τον πρώτο του χρυσό μαζί με μένα, έχουμε τραγουδήσει μαζί... Θεωρώ ότι παρασύρθηκε και ήταν υπερβολικός στις κινήσεις του. Ο Κώστας πάντα ήθελε να γίνει Τριαντάφυλλος για 2-3 ώρες και το έκανε».

«Πιστεύω ότι εδώ υπερέβαλε ο Τριαντάφυλλος. Η πικρία του έχει να κάνει με κάποια σχόλια που ακούστηκαν, όπως αυτό του Τάκη Ζαχαράτου, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Τριαντάφυλλος δεν εξελίχθηκε. Οσο για τη συνεργασία μας στο CD του, θέλω να του υπενθυμίσω ότι είχαμε κοινό παραγωγό τότε, τον Γιάννη ∆ουλάμη, και η απόφαση πάρθηκε από κοινού.

Σίγουρα ο Τριαντάφυλλος ήθελε να με βοηθήσει, αλλά ο Γιάννης έπαιξε τον σημαντικότερο ρόλο. Από κει και ύστερα ας μη μεγαλοποιούμε τα πράγματα, σιγά μην ήθελα να γίνω Τριαντάφυλλος. Για να μην τρελαθούμε κιόλας, θα ήθελα να υπενθυμίσω στον Τριαντάφυλλο ότι βρισκόμουν στη νύχτα δέκα ολόκληρα χρόνια προτού κάνω το ντουέτο μαζί του.

Και ότι μετά τη συνεργασία μας έκανα ακόμη πιο σπουδαίες δουλεύοντας με τον Αντώνη Ρέμο, τον Γιάννη Πλούταρχο, τη ∆έσποινα Βανδή και πολλούς άλλους. ∆εν πιστεύω λοιπόν ότι βοηθήθηκα από εκείνον.

Όσο για το αν θα ήθελα να γίνω Τριαντάφυλλος για 2-3 ώρες, πιστεύω ότι ο κάθε καλλιτέχνης οφείλει και πρέπει να είναι ο εαυτός του με τη δική του φωνή και τη δική του προσωπικότητα» τόνισε στο Πρώτο θέμα ο Κώστας Δόξας.