Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κτήριο των Πολιτικών Μηχανικών η εκδήλωση της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ ΑΕΙ ΠΑΤΡΑΣ με κεντρικό θέμα "Το Πανεπιστήμιο του Αύριο", παρουσία των κ. Λάμπρου Καλλαρύτη(Διευθυντή στο περιοδικό Επίκαιρα), κ.Πάσχου Μανδραβέλη(Δημοσιογράφου στην Καθημερινή), κ. Σταύρου Κουμπιά (καθηγητή στο τμήμα Ηλεκτρολόγων & πρώην Πρύτανη) και του κ. Αντώνη Τζέ( καθηγητή του τμήματος Ηλεκτρολόγων & μέλους του Συμβουλίου Διοίκησης).

Η παρουσία του κόσμου ήταν παραπάνω από ικανοποιητική καθώς η συμμετοχή στον ανοιχτό διάλογο που διεξήχθει μεταξύ του κοινού και των ομιλητών.   χαρακτηρίζεται  από τις πολλές και ενδιαφέρουσες ερωτήσεις καθώς και από τις απο τις απόψεις των συμμετεχόντων.  

Παράλληλα, παρουσιάστηκε και η νέα πρόταση της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ ΑΕΙ ΠΑΤΡΑΣ, η οποία  αποτελεί μια δέσμη θέσεων και απόψεων, σχετικά με την εξέλιξη και την ανάπτυξη του Πανεπιστημίου Πατρών.

Οι καλεσμένοι στην εκδήλωση χαιρέτησαν την προσπάθεια και τη διάθεση αυτών που πραγματικά ενδιαφέρονται για ένα καλύτερο Πανεπιστήμιο, μια καλύτερη Παιδεία. Δυστυχώς όμως για μια ακόμη φορά, κάποιες μειοψηφίες επέλεξαν   να αμαυρώσουν μια εκδήλωση στην οποία παρευρίσκονταν και συμμετείχαν καταξιωμένοι ακαδημαϊκοί και δημοσιογράφοι καθώς και πλήθος φοιτητών.