Προβολή ταινίας και συζήτηση από την Οικολογική Κίνηση Πάτρας, την Τετάρτη στις 19 Μαρτίου

Η Οικολογική Κίνηση Πάτρας οργανώνει την Τετάρτη 19 Μαρτίου στις 8:00 μ.μ. προβολή της ταινίας «Η Γη της Επαγγελίας» και συζήτηση γύρω από ένα επίκαιρο και πολύ σημαντικό περιβαλλοντικό ζήτημα που απασχολεί πολλές χώρες αλλά και πολλές οικολογικές οργανώσεις ανά τον κόσμο: το "fracking" και τις βλαβερές συνέπειες που έχει.

Πρόκειται για μια διαδικασία εξαγωγής φυσικού αερίου που μπορεί να μολύνει το νερό και να επιφέρει ανυπολόγιστες ζημιές στη ζωή των κατοίκων μιας περιοχής.
Πληροφορίες για την ταινία: Η Γη της Επαγγελίας (Promised Land) | ΗΠΑ 2012 | Διάρκεια: 106'. Σκηνοθεσία Γκας Βαν Σαντ με τους: Ματ Ντέιμον, Φράνσις Μακ Ντόρμαντ, Τζον Κραζίνσκι, Χαλ Χόλμπρουκ.

Ο Στιβ και η Σου, πωλητές μιας εταιρείας φυσικού αερίου, προσπαθούν να πείσουν τους κατοίκους μιας αγροτικής κωμόπολης να τους παραχωρήσουν τα δικαιώματα γεώτρησης. Πληγέντες από την ύφεση, οι τελευταίοι μοιάζουν έτοιμοι να δεχτούν πρόθυμα, οι ενστάσεις ενός γηραιού δασκάλου και η παρουσία ενός οικολόγου ακτιβιστή όμως θα τους ανατρέψουν τα σχέδια.


Promised Land TRAILER (2012) - Matt Damon Movie HD