Είναι τόσοι πολλοί οι καλλιτέχνες οι οποίοι έχουν περάσει από το "Greeklish" party του Μagenda τα χρόνια της ύπαρξής του που αν επιχειρήσουμε να τους αναφέρουμε όλους μάλλον θα πέσουμε σε σφάλμα αφού σίγουρα θα ξεχάσουμε κάποιους.

Παναγιώτης Ραφαηλίδης και Νίκος Γκάνος έρχονται στην Πάτρα για να μας ξεσηκώσουν με επιτυχίες σε ένα live που θα μείνει σε όλους αξέχαστο την Τετάρτη 19 Μαρτίου.

Φυσικά το ραντεβού δίνεται στο Magenda όπως κάθε εβδομάδα με την επιτυχημένη "greeklish" ομάδα, αποτελούμενη από τους Aggelos Xiromeritis, Thanasis Salamalikis και όλους τους φανς τους.


"Μες την καλή χαρά» ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης όπως ονομάζεται και το τραγούδι το οποίο παίζει σε όλα τα ραδιόφωνα τον τελευταίο 1,5 μήνα έρχεται με "εκρηκτική" διάθεση.

Στην Πάτρα τον ξέρουμε καλά από τις εμφανίσεις του πριν πολλά χρόνια στο "Χάραμα της Πάτρας". Μετά ακολούθησαν συνεργασίες με μεγάλα ονόματα όπως με τον Γιάννη Πλούταρχο, Χαρούλα Αλεξίου, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Νίκο Βέρτη και πολλούς ακόμα.


Παναγιώτης Ραφαηλίδης - Για χάρη σου | Panagiotis Rafailidis - Gia xari sou - Official Video Clip

Ο Nίκος Γκάνος θεωρείται ένας από τους βασικούς εκπροσώπους της εγχώριας dance σκηνής, με χιλιάδες θαυμαστές να τον αποθεώνουν στα live του.

Εντυπωσιάζει τόσο για τις χορευτικές ικανότητές του on stage όσο και για τα video clips που παρουσιάζει. Στην περιοχή μας μετράει λίγες εμφανίσεις όμως πολλούς θαυμαστές.


Nicko / Nikos Ganos - Say my name (Official Video) HD