Με τον γνωστό μας Σταύρο Νικολαίδη

Δεν τα βλέπει μόνο η νύχτα και γελά. Τα βλέπετε όλοι σας και ξεκαρδίζεστε! Αισθάνεσαι μόνος? Μόνη? Δυσκολεύεσαι να βρεις τον κατάλληλο σύντροφο? Ανησυχείς για το μέλλον? Γυρεύεις απαντήσεις? Αναρωτιέσαι που πάει ο δεσμός σου? Αν σε κερατώνει? Δεν έχεις καθόλου δεσμό? Ούτε επίδεσμο? Δεν κάνεις καν SEX και σ' έχει πονέσει το χέρι απ'το χειρογλύκανο? Και άραγε, τι μορφή είχε ο ΕΡΩΤΑΣ στην αρχαία Ελλάδα; Στον Μεσαίωνα;  Στην Αναγέννηση; Στην Τουρκοκρατία;
Και από ποια στάδια πέρασε το σεξ στον 20ο αιώνα, για να φτάσει στην ηλεκτρονική εποχή;

Οι γνωστοί μελλοντολόγοι-σεξολόγοι Σταύρος Νικολαίδης κατά κόσμον Μηχαλάκης από την τηλεοπτική σειρά Εγκλήματα και Αφροδίτη Κλεάνθη έχουν και απαντήσεις και λύσεις!

Μετά από αποτυχημένες προσπάθειες ευρέσεως κατάλληλου συντρόφου ή έστω ερωτικού παρτενέρ σε πόλεις, χωριά, βουνά και λαγκάδια, ταβέρνες και bars έχουν αποκτήσει επιτέλους το χάρισμα και ΝΑΙ μπορούν να βοηθήσουν ΚΑΙ ΕΣΑΣ!

Αφηγήσεις ιστοριών που γίνονται εικόνες! Παιχνίδια που απαιτούν τη συμμετοχή σας!Γρήγορο, άμεσο, διαδραστικό, επιμορφωτικό και κυρίως. Κατάλληλο για όσους πάσχουν από κατάθλιψη!

Ελάτε στην ξεκαρδιστική παράσταση ''της Νύχτας Τα Καμώματα'' για να βρείτε απαντήσεις σε προβλήματα που βασανίζουν άντρες & γυναίκες από την προϊστορική εποχή μέχρι σήμερα.

Με πολλή μουσική, πολύ κέφι, πολύ γέλιο και άκρως. ερωτική διάθεση.

20 Μαρτίου στις 21.00.μμ. στο Μικρό Πρίγκηπα
Είσοδος 7 ευρώ
Φοιτητικό, ανέργων 5 ευρώ
Κρατήσεις τραπεζιών 6943268822 , 6972807170