Έφτιαξε ψεύτικη σελίδα στο facebook με το όνομά του

Τον μπελά του έχει βρει εδώ και περίπου 20 μέρες ο coach του «The Voice» και ιδρυτής των Stavento, Μιχάλης Κουινέλης. Ο ταλαντούχος και δημοφιλής Μιχάλης εδώ και πολύ καιρό έχει φτιάξει μια επίσημη σελίδα στο facebook που αριθμεί πάνω από 500.000 likes.

Το τελευταίο διάστημα όμως μια νέα σελίδα εμφανίστηκε με το όνομά του στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο και με ποσταρίσματα που καθόλου δεν ταιριάζουν στο ύφος του με αποτέλεσμα να νιώθει πως εκτίθεται απέναντι στον κόσμο που τον θαυμάζει και ακολουθεί την σελίδα αυτή θεωρώντας προφανώς πως είναι ο ίδιος. Το πρόσωπο μάλιστα που έχει ανοίξει αυτήν την ψεύτικη σελίδα δεν διστάζει να πάρει θέση ακόμα και για συναδέλφους του Μιχάλη Κουινέλη εκφράζοντας απόψεις που διόλου δεν συμφωνούν με αυτές του γνωστού παραγωγού, συνθέτη και τραγουδιστή.

Καθώς κάθε προσπάθεια να καταγγελθεί η σελίδα στο Facebook ως ψεύτικη, τουλάχιστον μέχρι στιγμής δεν έχει ευοδωθεί ο Μιχάλης των Stavento και οι συνεργάτες του προσανατολίζονται όπως αναφέρει το gossip-tv πια στο να απευθυνθούν στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος προκειμένου να προστατευτεί από την φθορά που μπορεί να του προκαλέσει όποιος καπηλεύεται το όνομά του και τον κόσμο που τον αγαπάει και τον ακολουθεί.