Την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 στο Hotel Αστήρ

Ο Γιώργος Πασχαλίδης έχει κάνει τη μοναδική στο χώρο των επιστημών ανακάλυψη: το Μοντέλο των Τριών Ανθρώπινων Τύπων Προσωπικότητας ή αλλιώς Tri-anthropo-type Pashalidis και τις τρεις διαφορετικές λειτουργίες του εγκεφάλου. Για την ανακάλυψή του αυτή βραβεύτηκε με το ΙΧ Διεθνές Βραβείο "Giuseppe Sciacca" 2010 (Pontificia Universita Urbaniana) καθώς και από τον Όμιλο για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.


Το Μοντέλο Tri-anthropo-type Pashalidis αφορά τη λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου και του σώματος και αποκαλύπτει την κατηγοριοποίηση όλων των ανθρώπων σε τρεις μόνο τύπους. Είναι μια μοναδική καινοτόμα ανακάλυψη στο χώρο των επιστημών που αγγίζει κάθε πτυχή της ανθρώπινης δραστηριότητας.
Η ανακάλυψη των Τριών Ανθρώπινων Τύπων Προσωπικότητας έχει παρουσιαστεί με πολύ μεγάλη επιτυχία σε πολλά παγκόσμια επιστημονικά συνέδρια ιατρικής, νευροεπιστημών, βιολογικής και γενετικής ψυχιατρικής, αεροδιαστημικής, εκπαίδευσης, επιχειρηματικότητας, αθλητισμού κ.α.


Τον Ιανουάριο 2014 συμμετείχε στο Διεθνές Συνέδριο για την Ανώτατη Εκπαίδευση και Διοίκηση Επιχειρήσεων ICAEM2014 στο Πεκίνο. Στην εργασία του παρουσίασε την εφαρμογή του Μοντέλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, δίνοντας λύσεις στους εργοδότες και τους εργαζόμενους να αξιοποιήσουν και να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητές τους, να εντοπίσουν και να εξαλείψουν τις αδυναμίες τους έτσι ώστε ο καθένας πλέον να μπορεί να εργάζεται αποτελεσματικά και χωρίς κόπο, χωρίς να υποφέρει από άγχος.


Το μοντέλο Tri-anthropo-type Paschalidis όπως αυτό παρουσιάστηκε στο ICAEM2014 αξιοποιείται αυτή την περίοδο από τον ΟΑΕΔ Κομοτηνής σε 150 ανέργους μέσω προγράμματος του ΕΣΠΑ στο Πρόγραμμα ΤΟΠΕΚΟ (Ανοικτή Αγορά Εργασίας για ευάλωτες κοινωνικά ομάδες) το οποίο υλοποιείται στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης στο πλαίσιο της δράσης 3, «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες». Επίσης το Σάββατο 8 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το πρώτο από σειρά σεμιναρίων σχετικά με την εφαρμογή του Μοντέλου Tri-Anthropo-Type Paschalidis στο ανθρώπινο δυναμικό της Τράπεζα Κύπρου, με σκοπό να αυξηθεί η παραγωγικότητα των υπαλλήλων και να βελτιωθούν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της εργασίας τους.


Μια ακόμη ενδιαφέρουσα διάκριση είναι αυτή που ακολούθησε την συμμετοχή του κ. Πασχαλίδη στο Παγκόσμιο Συνέδριο Εκπαίδευσης στο Λονδίνο (WCE 2013) η εργασία του Γιώργου Πασχαλίδη έλαβε εξαιρετικές κριτικές ως προς την υψηλή ποιότητα της έρευνάς της, προτάθηκε ως μια καινοτόμα πηγή για έρευνα και για διδακτορική διατριβή και επιλέχθηκε για δημοσίευση στο επιστημονικό περιοδικό Literacy Information and Computer Education Journal (LICEJ). Στην δημοσίευση που θα γίνει στο Volume 5, Issue 3 του περιοδικού θα παρουσιαστούν τα εκπληκτικά αποτελέσματα της εφαρμογής του Tri-anthropo-type Paschalidis στην εκπαίδευση.
Ο Γιώργος Πασχαλίδης δίνει λύσεις στα προβλήματα της σύγχρονης επιστημονικής έρευνας και προσφέρει στην ανθρωπότητα τη δυνατότητα για αυτογνωσία και ετερογνωσία που οδηγούν στην ψυχική και σωματική υγεία και τελικά στην ευτυχία.

Για πληροφορίες και ραντεβού επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6944634272 και 6980140140.