Ο Απόστολος είναι ο μικρότερος από τα τρία αδέλφια Ρουβά και μέχρι σήμερα έχει χαράξει τη δική του, ανεξάρτητη επαγγελματική πορεία.

Επί χρόνια δούλευε σε διάφορα μαγαζιά στην Κέρκυρα, ενώ από τα περασμένα Χριστούγεννα εργάζεται ως μετρ στο νεανικό και hip εστιατόριο «Rock & Balls», στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, στο Μοναστηράκι. «Αδελφός του Σάκη; Πώς το καταλάβατε;» απαντά -πάντα με την ίδια συστολή- κάθε φορά που κάποιος θαμώνας τον αναγνωρίζει.

Βέβαια, ο ίδιος ο Απόστολος Ρουβάς προτιμά σαφώς να περνά απαρατήρητος, θεωρώντας ότι τα συγγενικά του πρόσωπα, όποια και αν είναι αυτά, δεν έχουν καμία θέση στη δουλειά του.

Πολλές φορές πελάτες που τον βλέπουν στο εστιατόριο νομίζουν ότι έχουν μπροστά τους τον Σάκη αυτοπροσώπως. Τις προάλλες, μάλιστα, μια νεαρή "ρουβίτσα" άρχισε να φωνάζει: "Θεέ μου, ο Σάκης! Είναι εδώ ο Σάκης!".

Ο Απόστολος Ρουβάς, ακολουθώντας το παράδειγμα του Σάκη, από μικρός άρχισε να ασχολείται με τα σπορ, χτίζοντας σταδιακά το καλογυμνασμένο του κορμί. Ύστερα από την απλή γυμναστική ακολούθησαν οι πολεμικές τέχνες, το kick boxing και το καράτε.