Υπήρξαν Πατρινοί που έτσι για την εμπειρία έφυγαν από την Πάτρα και επισκέφτηκαν το καρναβάλι της ακριτικής πόλης

Είναι γνωστή η τακτική του καρναβαλιού της Ξάνθης σε ότι αφορά την βασίλισσα του.

Κάθε χρόνο δίνει το στέμμα σε μία celebrity της εγχώριας show buzz , σε αντίθεση με την πολιτική που ακολουθείται στο καρναβάλι της Πάτρας, όπου εδώ προτιμούμε τις ντόπιες κοπέλες για βασίλισσες, ανεξάρτητα αν είναι διάσημες ή όχι.

Φέτος στο καρναβάλι της Ξάνθης, μετά την Λάουρα Νάργες, που ήταν πέρυσι το στέμμα πήρε η «δικιά» μας Σάσα Μπάστα! Γιατί δικιά μας; Η Σάσα είναι γνωστή στο Πατρινό κοινό από τις εμφανίσεις της που έκανε στο “Romeo”, έχοντας πλέον αποκτήσει μία άλλη σχέση με την Πάτρα.

Η Σάσα Μπάστα που έχει καταγωγή από τα μέρη της Ξάνθης απάντησε θετικά στην πρόταση που της έγινε από τους ιθύνοντες του εκεί καρναβαλιού, έγινε αφιλοκερδώς βασίλισσα και πραγματικά κέρδισε τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της.

Στη συνέχεια από ότι μάθαμε γλέντησε με την παρέα της σε γνωστό μαγαζί της ακριτικής πόλης.


Όσο για το καρναβάλι της Ξάνθης και τον απόηχο του, αυτό που συζητιέται έντονα στην πόλη ήταν οι ακριβές τιμές που υπήρχαν την καρναβαλική περίοδο.

Μάλιστα , κάποιοι Πατρινοί που θέλησαν το καρναβαλικό τριήμερο να ζήσουν από κοντά το καρναβάλι της Ξάνθης, έτσι για την εμπειρία (γούστα είναι αυτά…), είχαν και έλεγαν μετά για τις τιμές που συνάντησαν εκεί οι οποίες ήταν αρκετά πιο πάνω σε σύγκριση με αυτές που υπάρχουν στο καρναβάλι της Πάτρας…