Έκλεισαν 1 χρόνο!

Το συγκρότημα Deckadance έγινε 1 έτους και γιόρτασε έναν χρόνο ύπαρξης του στην μουσική σκηνή, σβήνοντας το ένα και μοναδικό κεράκι, στην πολύ νόστιμη εμφανισιακά τουλάχιστον τούρτα.

Το βράδυ της Παρασκευής τα μέλη του συγκροτήματος Ελίνα Μαυρίδη (τραγούδι), Μαριάννα Βούλγαρη (τραγούδι), Παναγιώτη Παναγόπουλος (πλήκτρα-τραγούδι), Κώστας Παναγόπουλος (τύμπανα) Σταύρος Κωστής (κιθάρα) και Χρήστος Γιούλης (μπάσο) βρέθηκαν και σε πολύ funky ατμόσφαιρα τραγούδησαν το "Happy Birthday" σε "δική" τους εκδοχή.

Μάλιστα μοιράστηκαν με τους φανς τους την όμορφη αυτή στιγμή, δημοσιεύοντας την φωτογραφία της τούρτας τους στα sosial media.

Οι Deckadance είναι μία Disco/Funk μπάντα που παίζει αξέχαστα τραγούδια από τις χρυσές δεκαετίες της διασκέδασης 70s & 80s, αλλά και σύγχρονες χορευτικές επιτυχίες.

Το 2013 και τους πρώτους μήνες του 2014 οι Deckadance έχουν πραγματοποιήσει πολλά επιτυχημένα Live σε μαγαζιά της Πάτρας, εκδηλώσεις και κορυφαία events. Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα αγαπήθηκαν από το κοινό που τους "ακολουθεί" στις εμφανίσεις τους και χορεύει ξέφρενα στους ρυθμούς τους.

Εμείς, δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε πολλές περισσότερες επιτυχίες και τα επόμενα χρόνια!



Deckadance LIVE-Easy lover


Deckadance LIVE- Sing it Back


Deckadance LIVE-Lady