«Παιδί Γενναίο», «Θα σε εκδικηθώ», «Είσαι ότι να ‘ναι», «Ποτέ Ξανά», «Μάλλον κάτι ξέρω», « Ερωτευμένος και τρελός», «Όλα θα αλλάξουν» και πολλά ακόμα τραγούδια που έγιναν από την αρχή επιτυχίες.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έρχεται στην Πάτρα για ένα μοναδικό live πρόγραμμα το Σάββατο 15 Μαρτίου! Στο Ακρωτήρι club Ρίο θα εμφανιστεί μαζί με όλο του το επιτελείο σε μια βραδιά με πολύ λαϊκό τραγούδι και διασκέδαση μέχρι το πρωί. 

Ο τραγουδιστής θα εμφανιστεί live, στο ειδικά διαμορφωμένο stage, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο απ’ τα τραγούδια του που έχουμε αγαπήσει και όχι μόνο.

Με το «Ποτέ ξανά» σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους και στίχους Ναταλίας Γερμανού να έχει κερδίσει τον τίτλο «Τραγούδι της χρονιάς» στα Mad Video Music Awards 2013 και τις επιτυχίες απ’ τον δίσκο «Παιδί Γενναίο» να ξεχωρίζουν η μία μετά την άλλη ο Κωνσταντίνος Αργυρός σίγουρα θα μας εντυπωσιάσει για ακόμη μια φορά!

Με το τραγούδι "Δεύτερη φορά" επιστρέφει δυναμικά στην δισκογραφία, ένα τραγούδι στο οποίο οι στίχοι και η μουσική είναι του Ηλία Φιλίππου και του Κυριάκου Παπαδόπουλου και την σκηνοθεσία του video clip πραγματοποίησε ο Γιάννης Παπαδάκος.

Το τραγούδι Δεύτερη φορά είναι μια μπαλάντα που έχει γίνει μεγάλη επιτυχία σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι μια από τις πιο ταλαντούχες  φωνές της νέας γενιάς του ελληνικού τραγουδιού. Είδη μετράει πάρα πολλές  επιτυχίες στην καριέρα του ενώ πραγματοποιεί και εξαιρετικές εμφανίσεις επί δύο συνεχόμενες σεζόν στο νυχτερινό κέντρο Ποσειδώνιο.


Κωνσταντίνος Αργυρός - Δεύτερη Φορά | Konstantinos Argiros - Deuteri fora - Official Video Clip

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια έχει μεγάλο ρεύμα και έχει κατακτήσει την νεολαία και όχι μόνο με την ωραία φωνή, ερμηνεία και σκηνική του παρουσία.

Μια εβδομάδα μετά, την Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου η Νατάσα Θεοδωρίδου παίρνει την σκυτάλη της διασκέδασης στο Aκρωτήρι!

τηλ. res. 2610995772, 6934605584


Κωνσταντίνος Αργυρός - Παιδί γενναίο | Konstantinos Argiros - Paidi gennaio - Official Video Clip


Κωνσταντίνος Αργυρός - Να της πεις | Konstantinos Argiros - Na tis peis - Official Video Clip