Η Λουξ έδωσε το παρών και στο φετινό Πατρινό Καρναβάλι, αφού η λουξ cola υπήρξε ο Μεγάλος Χορηγός της τελετής λήξης, στηρίζοντας το έθιμο αυτό που αποτελεί σήμα κατατεθέν της περιοχής στην οποία δραστηριοποιείται. 

Το Πατρινό Καρναβάλι περιλάμβανε και φέτος ημέρες γλεντιού, δημιουργίας, χαράς με ένα σύνολο από εκδηλώσεις, όπως χορούς, παρελάσεις αρμάτων και πληρωμάτων, το δημοφιλές Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού, το Διαδικτυακό Θησαυρό, το Καρναβάλι των Παιδιών, και πολλά άλλα happeinings. 

Στο πλαίσιο της χορηγίας της, η λουξ cola υποστήριξε το φαντασμαγωρικό αποκορύφωμα του Καρναβαλιού, με ξεχωριστά σόου, εκπλήξεις , μουσική από το συγκρότημα Κόκκινα Χαλιά και την χορευτική ομάδα pandemonium team, με χορογραφία γρήγορου ρυθμού, “παραμυθένια” σκηνικά και εκθαμβωτικά πυροτεχνήματα. 

Παράλληλα, η Λουξ πρόσφερε με τα προϊόντα της δροσιά και ενέργεια σε όλους τους συμμετέχοντες, ανανεώνοντας το ραντεβού για το Καρναβάλι της επόμενης χρονιάς, με νέες συναρπαστικές διαδρομές και έντονες περιπέτειες.