Κέρδισε με 2-0 τον Άρη στο γήπεδο της Θύελλας

Η Αναγέννηση ήταν η ομάδα που κέρδισε τον τελικό του 43ου Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣΑ, το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο της Θύελλας.

Η ομάδα των Αγίων Αποστόλων νίκησε με 0-2 τον Άρη Πατρών με τέρματα του Τσάλτα στο 4’ (με πέναλτι) και του Ανδρικόπουλου στο 82’ και κατέκτησε το τρόπαιο, σε έναν αγώνα που έγινε μέσα σε γιορτινό κλίμα και τον οποίο παρακολούθησαν αρκετός κόσμος.

Το παιχνίδι βέβαια είχε και την άγρια ομορφιά του όταν οι παίκτες των δύο ομάδων κατά την διάρκεια της ανάπαυλας κόντεψαν να έρθουν στα χέρια, όμως η κατάσταση ηρέμησε με την επέμβαση των ψυχραιμότερων.  

MVP του τελικού ψηφίστηκε με 6-2 ψήφους ο Ανδρέας Φωτόπουλος, ενώ στη συνέχεια έγινε απονομή μεταλλίων με την Αναγέννηση να σηκώνει το Κύπελλο που της παρέδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ, Δημήτρης Μπαλαφούτης στον «αέρα».

Να σημειωθεί ότι μετά από απόφαση του Δ.Σ. τα έσοδα του αγώνα θα κατατεθούν στο Ταμείο Τραυματιζομένων Ποδοσφαιριστών, ενώ οι διαιτητές του αγώνα αποφάσισαν να δωρίσουν την αμοιβή τους επίσης στον ίδιο φορέα.  

Άρης: Καραλής, Γιαχαλής (73′ Μητρόπουλος), Καρακάσης, Σκιαδάς, Σπιλιωτόπουλος, Αργυρόπουλος, Ράπτης (28′ λ.τ Φρατζής), Μάγκος (60′ Σταματόπουλος), Μάργαρης, Μυλωνάς, Λυμπέρης.

Αναγέννηση.: Σπυρόπουλος, Αλποχωρίτης, Ζαφειρόπουλος, Σπανός, Παναγόπουλος, Λιόγκας (53′ λ.τ Δημόπουλος), Φωτόπουλος, Τζίφας (91′ Σιούφης), Ανδρικόπουλος (86′ Τσίμπιτσης), Τσάλτας, Φρατζής.