Δεν θέλουν και πολύ να… ξεφύγουν τα πράγματα μετά από ένα «αιώνιο» ντέρμπι, γι’ αυτό καλύτερα να δούμε και την αστεία πλευρά του ποδοσφαίρου.

Ας τα πιάσουμε, όμως, από την αρχή. Η ελληνική τηλεόραση, έχει κατηγορηθεί για πάρα πολλά, όμως, έχει προσφέρει και μερικές σειρές που χάρισαν γέλιο στον κόσμο και συνεχίζουν να το κάνουν ακόμα και σήμερα. Απόσπασμα από μια τέτοια, που προβλήθηκε προ… 20ετίας σχεδόν, θα δούμε παρακάτω, για να συνδέσουμε και το βίντεο με το ντέρμπι της Κυριακής. Είναι και μια καλή ευκαιρία όπως αναφέρει το onsports να χαλαρώσουμε λίγο, όλοι, από την αυξημένη ένταση των τελευταίων ωρών, μετά τις θέσεις που εξέφρασαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για τον θρίαμβο του δεύτερου.

Στο απόσπασμα από τη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά», ο… σμήναρχος Κάκαλος έχει στα χέρια του την εφημερίδα «ΦΩΣ» για να δει «πόσα γκολ έβαλε ο Θρύλος», όντας φίλος του Ολυμπιακού, αλλά οι… σμηνίτες του μάλλον ήταν «πράσινοι», καθώς πριν προλάβει να διαβάσει την εφημερίδα του φώναξαν «έφαγε τρία», κάνοντας τον έξαλλο!


Θρύλος - της Ελλάδος τα παιδιά