Ο Σπύρος Γρίβας τήρησε και φέτος το "έθιμο" που έχει καθιερώσει και έκανε το δικό του show

Μία βασίλισσα διαφορετική από τις άλλες παρέλασε και φέτος στο Πατρινό Καρναβάλι!

Ο λόγος για τον Πατρινό Showman και τραγουδιστή Σπύρο Γρίβα που τηρώντας την παράδοση που έχει καθιερώσει ο ίδιος, μαζί με το πλήρωμα του Group 78, ανέβηκε και φέτος στο ένα από τα δύο άρματα και έδωσε το δικό του ξεχωριστό show έως βασίλισσα του Πατρινού καρναβαλιού.

Ο Σπύρος Γρίβας μοίραζε παντού φιλάκια στους θεατές που είχαν κατακλύσει τα μπαλκόνια των σπιτιών, έκανε το χορευτικό του από την αρχή της Κορίνθου έως το τέλος την παρέλασης στην πλατεία Πυροσβεστείου, «σκορπώντας» ρίγη ενθουσιασμού στα πλήθη και στους φανατικούς του φίλους.

Δεν ήταν μάλιστα και λίγοι αυτοί που βιντεοσκόπησαν το όλο θέαμα, ευχόμενοι στον Σπύρο και του χρόνου, ενώ άλλοι ζητούσαν να φωτογραφηθούν μαζί του. Να σημειωθεί ότι ο Σπύρος Γρίβας βγαίνει εδώ και τουλάχιστον μία οχταετία πάνω στο άρμα του συγκεκριμένου πληρώματος, χαρίζοντας μία ξεχωριστή νότα στο όλο θέαμα του Πατρινού καρναβαλιού και της μεγάλης παρέλασης.

Όσο για το πλήρωμα 78 φέτος είχε θέμα τις «ξεβράΚοτες», τα μέλη του ήταν ντυμένα, δηλαδή κότες, κάνοντας έτσι έναν έξυπνο παραλληλισμό με την οικονομική κρίση που διανύουμε και κερδίζοντας τις εντυπώσεις, αλλά και τα βραβεία στο κομμάτι του κωμικού.

Δείτε το video με τον Σπύρο Γρίβα εν δράση:


Πατρινό καρναβάλι 2014 - Σπύρος Γρίβας!