Όσο κι αν μας φαίνεται περίεργο, όσο και λαμπερές να δείχνουμε οι άλλοι γύρω μας θα παρατηρήσουν τα απεριποίητα άκρα μας...

Το "Vintage nails and more" μας δίνει την ευκαιρία να είμαστε πάντα στην τρίχα, με την προσιτή ανοιξιάτικη του προσφορά. 

Aν θέλετε να εντυπωσιάσετε στην γιορτή της γυναίκας και να τραβήξετε όλα τα βλέμματα τότε όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ολοκαίνουριο Vintage.

Το έμπειρο προσωπικό που διαθέτει  μπορεί να σας προσφέρει μία ολοκληρωμένη περιποίηση άκρων και να σας χαρίσει το απόλυτο look για να κερδίσετε τις εντυπώσεις, για να ξεχωρίσετε και να είστε πάντα κομψές.

Για το τριήμερο από Τετάρτη 5 έως και Παρασκευή 7 Μαρτίου το Vintage στην Ακρωτηρίου 101 προσφέρει το ημιμόνιμο μανικιούρ  μόνο με 10 ευρώ. Αφεθείτε σε έναν υπέροχο χώρο ομορφιάς άνετο, σύγχρονο, με άψογη εξυπηρέτηση!


H Ζωή Πανίτσα με τους συνεργάτες της μας καλεί να γνωρίσουμε από κοντά το Vintane nails and more και να απολαύσουμε από κοντά μας μια περιποίηση άκρων που ξεκουράζει και χαλαρώνει όλο το σώμα πάντα με προσιτές τιμές.

Στο χώρο τηρούνται οι απαιτούμενοι κανόνες υγιεινής, τα εργαλεία αποστειρώνονται και η ατμόσφαιρα είναι ιδανική... Εκτός από βέβαια από τα πάντα σε ότι αφορά τα νύχια μας θα βρείτε προϊόντα για μακιγιάζ και αρώματα!

To επίσημο νέο ξεκίνημα που θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε το ευχάριστο περιβάλλον θα γίνει στις 8 Mαρτίου μέχρι τότε όμως "τρέξτε" να προλάβετε την προσφορά καθώς και την υψηλή ποιότητα των εργασιών που προσφέρουν οι ειδικευμένοι συνεργάτες.