Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» και διασκέδασε με τον πιο αυθεντικό τρόπο αναδεικνύοντας όλα τα γνήσια χαρακτηριστικά της Αποκριάς

Με μεγάλη επιτυχία και με αμείωτο κέφι πραγματοποιήθηκε ο Μεγάλος Χορός του Πατρινού Καρναβαλιού 2014, που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» στην αίθουσα «Αίγλη» της Veso Mare. Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» και διασκέδασε με τον πιο αυθεντικό τρόπο αναδεικνύοντας όλα τα γνήσια χαρακτηριστικά της Αποκριάς και της πατρινής καρναβαλικής πρωτιάς.

Στολές και ενδυμασίες εμπνευσμένες από το θέμα του χορού μας μετέφεραν σε αλλοτινές εποχές, στην μπελ επόκ, τότε που το Καρναβάλι σφραγιζόταν από το ήθος, την ευγένεια και τις αμίμητες εμπνεύσεις. Τότε που το στυλ και η αίγλη περνούσε από τις εντυπωσιακές τουαλέτες των κυριών και τα επίσημα ενδύματα των ανδρών. Η διασκέδαση, το χιούμορ, ο χορός και η φαντασία έδωσαν και πήραν βάζοντας τη δική τους έγχρωμη και χαρούμενη πινελιά στην πιο μεγάλη νύχτα του Πατρινού Καρναβαλιού.

Οι συμμετέχοντες χόρεψαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους αλά παλαιά και υπεύθυνη για την εξαιρετική ατμόσφαιρα σε μεγάλο βαθμό ήταν η Ορχήστρα Θεοδώρου με το πολύ καλό μουσικό και χορευτικό της πρόγραμμα.

Το δικό τους αποτύπωμά τους στο χορό άφησαν οι σοκολατορίχτες με τη ρίψη σοκολατών στο πλαίσιο του καθιερωμένου σοκολατοπόλεμου, όπως συνέβαινε στα παλαιά Καρναβάλια και στις εκλεκτές χοροεσπερίδες, κάτι που ταίριαξε ιδανικά με το ύφος και το κλίμα του χορού.