Πάνω από 30.000 καρναβαλιστές, σε ένα "ποτάμι" χρωμάτων, κεφιού και διάθεσης

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη παρέλαση της Κυριακής λίγη ώρα πριν από τις 7 το βράδυ.

Ο Θεός είναι με το Πατρινό Καρναβάλι και το κέφι, η διάθεση, το ποτάμι των παραπάνω από 30. 000 καρναβαλιστών που ξεχύθηκε στους δρόμους της Πάτρας στη μεγάλη παρέλαση της Κυριακής κράτησε μακριά τη βροχή και βοήθησε τα 125 πληρώματα στο να παρελάσουν και να σκορπίσουν με τον ενθουσιασμό τους το μήνυμα της ελπίδας και της αισιοδοξίας σε όλη την Ελλάδα.

Το κορυφαίο γεγονός του Πατρινού Καρναβαλιού, του πιο ξακουστού και μεγαλύτερου καρναβαλιού της Ελλάδας ολοκληρώθηκε και κράτησε παραπάνω από 4,5 ώρες. Σε αυτό πρωταγωνίστησαν για ακόμα μία φορά τα πληρώματα που με την φαντασία τους και την καρναβαλική τους έμπνευση, έδειξαν ότι το καρναβάλι της Πάτρας θα είναι για πάντα ζωντανό, γεμάτο φως.

Στολές ευφάνταστες από το σύνολο των πληρωμάτων, στολές που φέτος ξεχώρισαν για την ποικιλία των σχεδίων  τους και των χρωμάτων τους, σε όλα τα είδη του καρναβαλικών πληρωμάτων. Από το σατυρικό κομμάτι μέχρι και το καλλιτεχνικό και από το καλλιτεχνικό μέχρι και το κωμικό και από το κωμικό μέχρι και του πιο εμπορικού.

Κοινό τους χαρακτηριστικό η πρωτοτυπία των σχεδίων, τα καρναβαλικά χρώματα και τα άρωμα της νιότης που οι Πατρινοί καρναβαλιστές μοίρασαν με το κέφι τους σε όλη την Ελλάδα.

Και του χρόνου…