Πλήθος κόσμου στην εξέδρα των επισήμων στη μεγάλη παρέλαση της Κυριακής

Αρκετοί εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και του Πατρινού καρναβαλιού στην εξέδρα των επισήμων στη μεγάλη παρέλαση της Κυριακής. Η εξέδρα των επισήμων σε αντίθετη με την νυχτερινή ποδαράτη του Σαββάτου ήταν γεμάτη, καθώς παρά την βροχή που έπεσε αρχικά κατά τις 2 το μεσημέρι όταν η παρέλαση ήταν έτοιμη να ξεκινήσει στη συνέχεια η βροχή υποχώρησε.

Ανάμεσα στους πολλούς που παρακολούθησαν την παρέλαση από την εξέδρα των επισήμων ήταν ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννη Δημαράς ο οποίος καθισμένος μπροστά από το σημείο όπου βρίσκεται το Δημοτικό θέατρο μοίρασε σοκολάτες στον κόσμο.

Στην εξέδρα των επισήμων ήταν και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας, ο Κώστας Χριστόπουλος, ο Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο Δημήτρης Πεφάνης, ο Αλέξης Σκαρμέας,η Βίβιαν Σαμούρη, ο Γιώργος Σιγαλός, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Μπουρδούλης όπως και η πλειοψηφία των αντιδημάρχων, ο πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού Κωνσταντίνος Τρίγκας, η Νατάσα Ράγιου που χόρευε μαζί με τους καρναβαλιστές  και μαζί με τα μέλη της καρναβαλικής επιτροπής, αλλά  και πολλοί ακόμα.

Οι επίσημοι χειροκροτούσαν ένα – ένα τα πληρώματα και έδειχναν να συμμετέχουν και αυτοί στο γλέντι στο οποίο φυσικά πρωταγωνίστησαν για ακόμα μία χρονιά φέτος οι Πατρινοί καρναβαλιστές. Οι τελευταίοι χόρεψαν μαζί με τους επισήμους καλώντας τους να μπουν και αυτοί στο πανηγύρι, αν και ορισμένοι δεν δίστασαν να εκφράσουν τα παράπονα τους για την ηχητική κάλυψη, φωνάζοντας τους ότι η μουσική σε πολλά σημεία της παρέλασης δεν ακουγόταν.

Πάντως τις εντυπώσεις έκλεψε η πανέμορφη Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2014 Ιωάννα Κυπραίου που δεν σταμάτησε να χορεύει ούτε λεπτό.