Οι ScrewDrivers δίνουν τον ρυθμό και η Πάτρα χορεύει στα κομμάτια και τα remix που αυτοί επιμελούνται και επιλέγουν!

Ο Ηλίας Ψυχογιός και ο Χρήστος Χριστόπουλος απ'τους ScrewDrivers θα μας διασκεδάσουν απόψε με τις μουσικές τους επιλογές και δημιουργίες στην Τελετή Λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2014.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο μουσικοί παραγωγοί έχουν επιλεγεί από μεγάλες διοργανώσεις. Το ταλέντο τους ξεχωρίζει σίγουρα. Οι μουσικοί παραγωγοί οι οποίοι, εκτός από τα decks, δραστηριοποιούνται και στην διοργάνωση parties,(talk of the town) θα επιμεληθούν την "PANDEMONIUM TEAM" η οποία θα εμφανιστεί αποκλειστικά στην τελετή λέξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2014.

Λίγο αργότερα οι ScrewDrivers θα μιξάρουν επιτυχίες στην αίθουσα ΑΙΓΛΗ στο "PATRAS MEGA CARNIVAL"!

Pandemonium team!

Τι θα συμβεί εάν ενωθούν, η χορογραφία γρήγορου ρυθμού, τα “παραμυθένια” σκηνικά και η ηλεκτρονική χορευτική μουσική με το θέατρο;

Οι “Pandemοnium” είναι μια ομάδα αποτελούμενη από χορευτές, μουσικούς παραγωγούς και τον προσωπικό τους σκηνοθέτη Γκόργαν. Η δημιουργία αυτής της ομάδας έχει ως κύριο στόχο να μας οδηγήσει σε ένα "φανταστικό" ταξίδι μέσα από μία διαδραστική οπτικοακουστική performance, βασιζόμενη στον black-light φωτισμό και τις ψευδαισθήσεις, οι οποίες θα γοητεύσουν το κοινό.

Οι "παραμυθένιες” αυταπάτες, που εκτελούμε, “παίζουν” με τις αισθήσεις του κοινού και η μαγεία αυτή έρχεται να συμπληρώσει και να τελειοποιήσει αυτό το επί σκηνής θαύμα, καθώς οι θεατές δεν μπορούν να αντιληφθούν και να εξηγήσουν την κίνηση διαφόρων αντικειμένων, που χειρίζονται οι ηθοποιοί - χορευτές.

Η ευφυής καινοτομία, ξεκινώντας από το εγχείρημα του σκηνοθέτη, βασίζεται στο μαύρο σκηνογραφικό χώρο.

Οι ηθοποιοί-χορευτές εμφανίζονται επί σκηνής, ντυμένοι με μαύρο βελούδο. Η μαύρη ενδυμασία μάς επιτρέπει να κινούμαστε στο σκοτάδι, δίνοντας την ψευδαίσθηση ότι αιωρούμαστε. Προσδοκούμε να εμπνεύσουμε τους ανθρώπους αποδεικνύοντας ότι μέσα από σκληρή δουλειά, αποφασιστικότητα, ο καθένας μπορεί να εκπληρώσει τα όνειρά του δημιουργώντας μια μοναδική και προσωπική εμπειρία για το κοινό. Οι “Pandemonium” θα σας μεταφέρουν σε ένα “φανταστικό” παραμύθι, το οποίο ξετυλίγεται μέσω “μαγευτικών” ακουσμάτων και χορευτικών σε “ονειρεμένα” τοπία.

Με εκτίμηση, PANDEMONIUM TEAM