Σχολική κοινότητα γυμνασίου καταγγέλει επαναλαμβανόμενη βίαιη συμπεριφορά για το συγκεκριμένο παιδί

Νέο περιστατικό ενδοσχολικής βίας σε σχολείο της Πάτρας.

Μετά τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε 14χρονη από δύο συμμαθητές της και ενώ τα παιδιά έκαναν διάλλειμα στον χώρο του σχολικού προαυλίου τους, ένα ακόμα «κρούσμα» έρχεται για να επιβεβαιώσει ότι το φαινόμενο του bulling  βρίσκεται σε έξαρση στα σχολεία της περιοχής και στις ηλικιακές κατηγορίες των εφήβων.

Αυτή τη φορά ένας μαθητής σε γυμνάσιο της Πάτρας ο οποίος είναι μόλις 13 ετών έσπασε τα γυαλιά σε συμμαθητή του δίνοντας του μία μπουνιά. Ο συγκεκριμένος μαθητής, σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από την εκεί σχολική κοινότητα, έχει μία γενικότερη τάση προς την βία καθώς επιτίθεται σε συμμαθητές του ακόμα και για ψύλλου πήδημα, χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

Μάλιστα τις προάλλες, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε πάρει ένα κοπίδι των καλλιτεχνικών και το είχε βάλει στο λαιμό συμμαθητή του, λέγοντας τον ότι θα τον σκοτώσει!

Για την συμπεριφορά του συγκεκριμένου παιδιού η διεύθυνση του σχολείου έχει ενημερώσει τους γονείς , όμως για την ώρα λύση δεν έχει βρεθεί καθώς η συμπεριφορά του 13χρονου παραμένει το ίδιο επιθετική.