Η επιτυχία του «Λευκού Χορού» εξαρτήθηκε κατά ένα μεγάλο ποσοστό από τη φαντασία των καλεσμένων αλλά και από τους λαμπερούς οικοδεσπότες.

Λευκό χρώμα με ζωηρές πινελιές, δυνατή μουσική, αφαιρετική διακόσμηση, έξυπνες ιδέες και ντελικάτες γεύσεις στον 35ο χορό “White dance”! Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους διοργανωτές που κατάφεραν να διασκεδάσουν και με το παραπάνω τους θαμώνες στο Aκρωτήρι το βράδυ της Πέμπτης 27 Φεβρουαρίου!

Oι καλεσμένοι μεταμφιέστηκαν σε νεράιδες, μπαλαρίνες, παλιάτσους, σαουδάραβες, γιατρούς και οτιδήποτε στα λευκά!


Το Ακρωτήρι αποδείχθηκε εξαιρετικά άνετο και όλοι χόρεψαν σάμπα, ρούμπα και πολλούς ακόμα, έκαναν φιγούρες και στροφές όσο μπορούσαν βέβαια γιατί κάποιες στολές είχαν εκτόπισμα και έμειναν να διασκεδάζουν μέχρι τα ξημερώματα.

Οι σερπαντίνες και η μουσική πρωταγωνιστούσαν ενώ το αλκοόλ έρεε άφθονο!


Στα decks βρέθηκαν οι djs Pagopoulos G., Kostopoulos A., Siampanis P. και Bourdopoulos C που έβαλαν τα δυνατά τους για την καλύτερη μουσική και τα κατάφεραν!

Η Φανή Αντωνοπούλου τραγούδησε Live!Στον Λευκό χορό και ο γνωστός ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης!

Το finger food ήταν η καλύτερη επιλογή. Στα μασκέ δεν πηγαίνει κανείς για να φάει. Οι στεγνοί αλλά πρωτότυποι μεζέδες ωστόσο με δυο τρία ενδιαφέροντα «ντιπ»  συνόδεψαν ιδανικά το ποτό και το κρασί των καλεσμένων.Παρών στα λευκά και ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Ρήγος!


Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τον "Λευκό χορό"!