Όλοι οι αγαπημένοι μας παραγωγοί τους οποίους γνωρίσαμε καλύτερα στα decks του Home by Megaro, επιστρέφουν για να ένα τριήμερο ξεφαντώματος, απίστευτου χορού και καλής μουσικής.

Το Home κρατάει τα σκήπτρα της διασκέδασης και σε house ρυθμούς μας καλεί να διασκεδάσουμε με non stop djsets. Τα parties ξεκινούν την Παρασκευή και καλώς εχόντων των πραγμάτων τελειώνουν καθαρά Δευτέρα για να ξεκουραστούμε λίγο.

Cj Jeff & Freespirit!

Cj Jeff & Freespirit ξεκινούν την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου το party!

Πριν μια εβδομάδα τα "παιδιά" ήταν και πάλι στο Home και το τι έγινε δεν περιγράφεται .Σε μια νύχτα γεμάτη tech house μουσική, ποτό και χορό μέχρι... αυτοεξόντωσης ο πασίγνωστος DJ, o οποίος σημειωτέον έχει περάσει από τα μεγαλύτερα clubs της Ελλάδας Jeff μαζί με τον Freespirit αναμένεται να πλημμυρίσουν με γνήσιους clubbing ήχους το Home, που είχε γεμίσει από τη θετική ενέργεια όσων έδωσαν το παρών αυτήν τη βραδιά!

Mihalis Safras, Freespirit & Chris k

To Σάββατο 1η Μαρτίου η κονσόλα του Home by Megaro παίρνει "φωτιά"!

Ο μεγαλύτερος – για πολλούς - techno producer, της ελληνικής σκηνής (θεωρείται από τα σημαντικότερα ονόματα στο είδος του σε παγκόσμιο επίπεδο) Mihalis Safras θα βρεθεί στα decks του Home μαζί με τον Freespirit και τον Chris K. θα μας παρασύρουν στους ρυθμούς Tech-House και Techno.

Ξεκινάμε τον μήνα δυνατά με καλή μουσική γιατί η Άνοιξη είναι προ των πυλών!

Mikee, Manolaco & Dust!

Ο Mikee έχει γραψει μουσική για το θέατρο κι έχει συνεργαστεί με κορυφαίους του χώρου, όπως ο Μιχάλης Δέλτα, ο DJ Stefan και ο DJ Savage. Έχει κυκλοφορήσει δουλειές του στην πασίγνωστη Kinetik Records και στην Funktion Records, France. Έχει παίξει παρέα με του μεγαλύτερους DJ/producers του είδους σε Ελλάδα και εξωτερικό και πλέον εστιάζει στη μουσική παραγωγή, αλλά και στα μοναδικά events που γίνονται το απόλυτο talk-of the-town

Ο Manolaco, o ταλαντούχος παραγωγός επιστρέφει για τρίτη φορά στην Γερμανού με δυνατά vibes και αναμένεται να γίνει πανικός!

Μαζί με τον Dust υπόσχονται το καλύτερο party για την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς που θα σηματοδοτήσει και έναν μήνα γεμάτο events, clubbers και μουσικάρες στο Home!