Από το 1995 το Mods έγινε διπλό... και ένας νέος χώρος προστέθηκε στο Ισόγειο, για τους λάτρες της χορευτικής μουσικής...

Στο ξεκίνημα του χώρου οι μουσικές που κυριαρχούσαν ήταν Trance - Progressive house - techno και από τα decks του πέρασαν γνωστοί Dj'ς όπως Sega - Dusk - Hose Jamora - Chris Nemo - Διαμαντόπουλος - Κωνσταντίνος Βήτα - Plays - Beogie nights. Αργότερα εμπλουτίστηκε η μουσική με τους πρώτους hip-hop - Disco ήχους της πόλης με τα περίφημα αξέχαστα πάρτυ τους.

Ακόμα και τώρα συνεχίζει με αξέχαστες Dance ρυθμούς χαρίζοντας στο κόσμο κέφι.... Από τις αρχές του 2007 το mods downstairs υπακούοντας στο ρεύμα της εποχής που αναζητά φιλικούς και ζεστούς χώρους με ζωντανή μουσική, κάνει στροφή και δημιουργείται το "Live Studio 46 by mods".

Τη θέση των Decks παίρνουν οι Κιθάρες και τα Μικρόφωνα, δημιουργώντας έτσι μια Live σκηνή με επιρροές από Rock και έντεχνα μουσικά ακούσματα, πλαισιωμένη από διάφορους καλλιτέχνες. Ο ακουστικός ήχος ( ακουστικές κιθάρες, πνευστά, έγχορδα ) αλλά και ο ηλεκτρικός, όπου απαιτείται, δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για αξέχαστες μουσικές βραδιές, με την απαραίτητη συμμετοχή των θαμώνων…

δημιουργώντας … "την καλύτερη παρέα της πόλης".

Το πρόγραμμα διαταράσσεται πολλές φορές με την ευχάριστη εμφάνιση στη σκηνή πολλών καλλιτεχνών (μουσικοί, τραγουδιστές) που πέρασαν για ένα ποτό και έφυγαν στο τέλος μιας βραδιάς γεμάτη εκπλήξεις. Φέτος, το 2010 με αφορμή το πλαίσιο εκδηλώσεων για την συμπλήρωση των 20 χρόνων λειτουργίας του mods, φιλοξενούνται επώνυμοι καλλιτέχνες, δίνοντας παραστάσεις στη σκηνή του Studio 46 by mods.