Την Παρασκευή στις 28 Φεβρουαρίου το καρναβαλικό event που έχει γίνει θεσμός

H Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας διοργανώνει και φέτος τον ετήσιο αποκριατικό της χορό, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, κλείνοντας πλέον 36 χρόνια. Σε ανακοίνωση της τονίζει:

Ο χορός μεταμφιεσμένων της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας γίνεται κάθε χρόνο ανελλιπώς από το 1978, έτος της ίδρυσής της, πάντα την τελευταία Παρασκευή της Αποκριάς, δίνοντας δυναμικά το στίγμα του στο Πατρινό Καρναβάλι.

Μετά από τόσα χρόνια λοιπόν ανελλιπούς και πολύ επιτυχημένης παρουσίας, ο Χορός της Λέσχης έχει γίνει θεσμός, και οι θεσμοί πρέπει να παραμένουν ζωντανοί. Αυτό που επιθυμούμε είναι να διατηρήσει ο χορός την ιδιαιτερότητά του και να συνεχίσει μια σπουδαία παράδοση, δεδομένου ότι ίσως είναι ο μοναδικός χορός του Καρναβαλιού που γίνεται για 36 συνεχόμενα χρόνια, αφήνοντας πάντα αξέχαστες αναμνήσεις.

Όσα μη ευχάριστα συμβαίνουν γύρο μας, μάς προβληματίζουν σοβαρά, δεν είμαστε ανέμελοι και δεν προσποιούμαστε ότι «δεν τρέχει τίποτα», δεν συνεχίζουμε όπως ξέραμε.
Συνεχίζουμε όμως, όσο καλύτερα μπορούμε, προσπαθώντας να συμπιέσουμε την τιμή της πρόσκλησης στο ελάχιστο. Ειδικά πέρυσι ο χορός έγινε με μεγάλη επιτυχία, όπως ομολογούν όλοι όσοι παραβρέθηκαν, και με τις μέγιστες παροχές στο ελάχιστο κόστος.

Φέτος, θα γίνει ακόμη καλύτερα. Έτσι διοργανώνουμε και για το 2014 το Χορό της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας στον νέο χώρο «Αγορά» (Αγίου Ανδρέου 14 και Αράτου) με τιμή πρόσκλησης μειωμένη στο ελάχιστο δυνατό, δηλαδή στο ποσό των €25,00 που ολόκληρο θα ανταποκρίνεται σε ελεύθερο ποτό και φαγητό σε finger food, εξαιρετική μουσική και πολύ κέφι, αφού η Λέσχη αποποιείται κάθε ιδέα κέρδους.

Είναι λοιπόν ευκαιρία να έλθουν και τα μέλη ή φίλοι της λέσχης που δεν έχουν έλθει ποτέ και δεν γνωρίζουν την ατμόσφαιρα, όπως είναι ευκαιρία μέσα σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα να βρεθούμε πιο κοντά, εκτός κινηματογράφου.