Ο "αντάρτης" και ανεξάρτητος βουλευτής εξηγεί τους λόγους της υποψηφιότητας του στην Περιφέρεια Αττικής

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΕΞΤΡΑ TV, έδωσε χθες συνέντευξη ο υποψήφιος Περιφερειάρχης για την Αττική Νίκος Ι. Νικολόπουλος με αφορμή την προεκλογική συγκέντρωση της Δευτέρας στο ξενοδοχείο ΠΑΡΚ στη Λ. Αλεξάνδρας στις 6 το απόγευμα.

Ο παραιτηθείς Υπουργός από την Κυβέρνηση Σαμαρά και από τότε αντάρτης Νικολόπουλος αφού έδωσε το στίγμα και το περιεχόμενο της καθόδου του στην Αττική έδωσε και την εξής εξήγηση για την επιλογή να δώσει τη μάχη της Αθήνας.

"Μέχρι να πάρω την απόφαση για να κατέλθω ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής βασανίστηκα πολύ, γιατί έπρεπε να αφήσω τη λατρεμένη μου Αχαΐα, που με γέννησε, που με έθρεψε, που με έκανε πολιτικό, που με έστειλε όχι μια, δυο, τρεις αλλά έξι φορές στη Βουλή.

Αλλά όταν διεξάγεις ένα πόλεμο, πάντα έχεις ως πρωταρχικό στόχο το στρατηγείο του εχθρού. Και το στρατηγείο του εχθρού είναι εδώ στην Αττική. Από εδώ λοιπόν από την Αττική φιλοδοξώ να ανάψω τη σπίθα της Ανατροπής. Τη σπίθα του μεγάλου Όχι. Από εδώ από την Αττική φιλοδοξούμε να ξεκινήσει το ξεχαρβάλωμα της Γερμανοκίνητης κυβέρνησης του μνημονίου, να ξεκινήσει η αποτίναξη του Μνημονιακού Γερμανικού ζυγού".