Τεράστια επιτυχία σημειώνει για δεύτερη χρονιά η μαύρη κωμωδία Ιnterview από την ομάδα EΜΕΙΣ!

Από τις 8 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21:00, στον πολυχώρο Ανάδυση στην Αθήνα, η ομάδα ΕΜΕΙΣ εξερευνά διαχρονικές σχέσεις μίσους και πάθους,σύγκρουσης και αλληλοεξάρτησης,με μία διάθεση σκωπτικής αποδαιμονοποίησης, αποκλείοντας πεισματικά την κατήφεια και τη μιζέρια.

Κεντρικό θέμα της παράστασης είναι μια συνέντευξη - ή καλύτερα ένα interview - για δουλειά. Μία φωνή (εξουσία) και τέσσερις υποψήφιοι, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν τέσσερις κοινωνικές ομάδες, που πλήττονται δραματικά από τις σημερινές συνθήκες, καθώς βρίσκονται μέσα στην αρένα της αναζήτησης εργασίας (χειρωνάκτες, καλλιτέχνες, επιστήμονες, ανειδίκευτοι εργάτες).

Ο Πατρινός ταλαντούχος ηθοποιός Σωτήρης Δούβρης υποδύεται ένας από τους 4 χαρακτήρες που δίνει συνέντευξη για δουλειά. Εξευτελιστικές ερωτήσεις και δοκιμασίες, που οδηγούν σε μία διαδικασία κωμικοτραγικού παραλογισμού.


Ο Σωτήρης Δούβρης!

Ο Σωτήρης Δούβρης ξεκίνησε από το Ρεφενέ το 2002 και έπαιξε μέχρι το 2004! Έπειτα ακολούθησε την δική του πορεία στην Αθήνα…

Τον έχουμε δει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές όπως «Το Νησί», «Πίσω στο σπίτι», «Φίλα το βατραχό σου», «Ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα» και πολλές ακόμα. Στο θέατρο ο Σωτήρης έχει αναλάβει πολλούς ρόλους ενώ αυτό το διάστημα τον απολαύσαμε στην κινηματογραφική ταινία «Πέμπτη και 12» που έχει γράψει και σκηνοθετεί ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.


Interview trailer


Κριτικές του κοινό για την παράσταση!