Στην Πάτρα επιστρέφει ο Σταμάτης Γονίδης το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου!

Το "Κέντρο Πατρών" (Αρίων) υποδέχεται τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή για μια εμφάνιση που θα συζητηθεί. Ο Σταμάτης Γονίδης επιστρέφει με διάθεση να απογειώσει για μια ακόμη φορά το κέφι μας στα ύψη!

Ο κορυφαίος τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός, συγκέντρωσε μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο αγαπημένες επιτυχίες της καριέρας του για να τις ακούσετε ζωντανά σε ένα αυθεντικά λαϊκό πρόγραμμα.

Τραγούδια που τον καθιέρωσαν ως έναν από τους πιο επιτυχημένους λαϊκούς ερμηνευτές της σύγχρονης ελληνικής δισκογραφίας: Όλα σ' αγαπάνε, Μη ρωτάς το γιατί, Τι όνειρα να κάνω, Μια αγάπη δεν τελειώνει, Είσαι μια πληγή ακόμα, Μάζεψε με απ' τα ξενύχτια, Και με πιάνουν τα κλάματα, Σε μοιραζόμουνα, Έχω πετάξει μαζί σου και πολλά ακόμα.

Τραγουδιστής που φημίζεται για το κέφι που καταφέρνει να παράγει στις live εμφανίσεις του, με αποτέλεσμα να θεωρείται σήμερα εγγύηση στη λαϊκή διασκέδαση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι εκεί θα δώσουν ραντεβού οι πολλοί θαυμαστές του από όλη την περιοχή αλλά και καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.

Πέλοπος 123 (Εγλυκάδα) 
Info : Αρείων - Παριζιάνα 9/8 
Rezerve : 2610242419 - 6937006401 - 2610525525