Μασέρ με υψηλά κασέ που διατυμπανίζουν ότι ειδικεύονται στο...μασάζ πρωκτού!

Σε μόδα της εποχής έχει εξελιχθεί το μασάζ και μάλιστα το ερωτικό τύπου μασάζ το οποίο έχει μεγάλη πέραση στο γυναικείο φύλο. Στην Πάτρα μασέρ με μαγικά χέρια κάνει χρυσές δουλειές , έχοντας το τελευταίο διάστημα αυξήσει την πελατεία του κατακόρυφα.

Ο μασέρ ξεκίνησε την δραστηριότητα από την Αθήνα, αλλά κατάφερε να απλώσει την φήμη και στους κύκλους των κυριών της αχαϊκής πρωτεύουσας, πλέον, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έχει δημιουργήσει το δικό του στέκι, νοικιάζοντας διαμέρισμα στη  άνω πόλη.

Ο ίδιος μάλιστα έχει φτιάξει και ειδική σελίδα στο διαδίκτυο  διαφημίζοντας τις υπηρεσίες του, ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα δημοσιεύει και φωτογραφίες (κρύβοντας τα πρόσωπα των συμμετεχόντων) στο facebook.

Το κασέ του μάλιστα έχει αυξηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα, ενώ η επιτυχία του έχει και μιμητές αφού στις αγγελίες των τοπικών εφημερίδων της Πάτρας , αλλά και στο διαδίκτυο, εμφανίζονται ολοένα και περισσότεροι που διατυμπανίζουν τις ικανότητες τους στο χαλαρωτικό – αισθησιακό μασάζ.

Μάλιστα ορισμένοι από αυτούς μιλάνε ανοικτά για τις… περαιτέρω υπηρεσίες που προσφέρουν, τονίζοντας ότι ειδικεύονται στο μασάζ πρωκτού! Το επάγγελμα λοιπόν φαίνεται ότι κάνει θραύση στους κύκλους των γυναικών της Πάτρας που αντέχει το πορτοφόλι τους. Αρκεί βέβαια να υπάρχει η απαραίτητη εχεμύθεια, τόσο από τους μασέρ, όσο και από τις κυρίες...