Εορταστική ατμόσφαιρα στην εκδήλωση των δύο γειτονικών σωματείων

Πρωτοτύπησαν Δόξα Παραλίας και Αστέρας Μιντιλογλίου, που έκοψαν μαζί την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που έγινε στο «Επακρον» στο Μιντιλόγλι. Το ποδόσφαιρο ενώνει και οι δύο γειτονικές ομάδες, που φέτος παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε Σούπερ Β’ και Β’ Κατηγορία αντίστοιχα, το απέδειξαν την περασμένη Κυριακή.

Οι δύο πρόεδροι Φάνης Παπακωνσταντόπουλος και Ανδρέας Κοκκότης έκοψαν μαζί την πίτα, ενώ το ίδιο έπραξαν και οι δύο προπονητές Χρήστος Τσίκας, Βασίλης Σκέντζος. Μάλιστα, ανανέωσαν το ραντεβού τους σε φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο τέλος του πρωταθλήματος, για να γιορτάσουν μαζί την άνοδο στην ανώτερη Κατηγορία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Δημήτρης Μπαλαφούτη, ο γραμματέας Θόδωρος Παπουτσάκης, ο πρόεδρος του ΣΔΠΑ Δημήτρης Παπανικολάου, ο πρόεδρος του Συνδέσμου προπονητών Ηλίας Λογαράς και ο ταμίας Αλέξης Ψαλτάκης, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Σιγαλός, Χαράλαμπος Στανίτσας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Καυκάς, Χρήστος Μπακαλάρος, Αλέξης Σκαρμέας, ο υποψήφιος Αχαιός βουλευτής Γιάννης Λαϊνιώτης, τοπικοί φορείς και εκπρόσωποι συλλόγων και αρκετοί φίλοι των δύο ομάδων.

Την παρουσίαση έκανε το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΑ Δημήτρης Σαρρής.    
• Η Δόξα Παραλίας τίμησε τους Θωμά Πασχαλίδη, Δημήτρη Πολίτη, Γιάννη Γούλα, Βασίλη Ρουπακιώτη και την αθλήτρια του στίβου Δέσποινα Μουρτά.
• Ο Αστέρας Μιντιλογλίου τίμησε, για την μεγάλη τους προσφορά στον σύλλογο, τους Βασίλη Βουκελάτο, Δημήτρη Φάλαρη, Τάκη Αντωνόπουλο και Στέφανο Τσιρογιάννη.