Όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα στη σύγχρονη αίθουσα του Maiandros Group Fitness
Όμορφα χαμόγελα και ζεστές ευχές στη σύγχρονη αίθουσα του Maiandros Group Fitness στην Αγίου Ανδρέου 69 και Αγίου Νικολάου, στον 1ο όροφο.
Τα μέλη του Maiandros Group Fitness και ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου, Άκης Καραγιάννης, έκοψαν την παραδοσιακή πίτα, καλωσορίζοντας το νέο έτος, ευχόμενοι να είναι το 2014 δημιουργικό, γεμάτο έμπνευση, αθλητισμό, υγεία και ευεξία.
Οι γυμναζόμενοι του Maiandros Group Fitness έκαναν ένα μικρό break στην γυμναστική τους, χωρίς βέβαια να βγάλουν τις φόρμες τους και τα αθλητικά τους και απόλαυσαν την πίτα τους και το αναψυκτικό τους, σε μία όμορφη ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει ο Άκης Καραγιάννης και οι συνεργάτες του ειδικά για αυτή την εκδήλωση.
Το φλουρί βέβαια δεν ξέρουμε που έπεσε, αλλά στο Maiandros Group Fitness, με τα πρωτοποριακά προγράμματα γυμναστικής που διαθέτει, τυχεροί είναι όλοι τους αφού έχουν βρει το κατάλληλο μέρος και τους κατάλληλους ανθρώπους για να κάνουν σωστή και αποτελεσματική γυμναστική.
Γιατί στο Maiandros Group Fitness, πέρα από όλα τα άλλα, είναι όλοι τους μία όμορφη και κεφάτη παρέα που απολαμβάνουν μαζί την άθληση. Και του χρόνου!
Δείτε επίσης
