Στον Μικρό Πρίγκηπα

Με ήχο μάλλον ηλεκτρικό και διάθεση ασφαλώς απρόβλεπτη, ο τραγουδοποιός με την παρέα του  μας καλεί σε μία βραδιά με τα τραγούδια του αλλά και ό,τι φέρει η στιγμή. 

Γνωστός πια για την ιδιαιτερότητα των συναυλιών του, όπου τίποτα δεν είναι προκαθορισμένο και η διάθεση της στιγμής μπορεί να οδηγήσει στις πιο απρόβλεπτες επιλογές. Καλαματιανός στην καταγωγή, πολιτογραφημένος όμως Κρητικός, ο Μίλτος Πασχαλίδης έχει ενσωματώσει στην τραγούδια του την ελληνική παράδοση με τον πιο πετυχημένο τρόπο. Ιδρυτικό μέλος των Χαΐνηδων, ακολουθεί τα τελευταία χρόνια προσωπική πορεία και έχει καθιερώσει το δικό του ιδιαίτερο ύφος, που είναι εμφανές κύρια στις ζωντανές του εμφανίσεις. Με πλήρη έλεγχο των εκφραστικών του μέσων αλλά και βαθιά γνώση της ελληνικής μουσικής κινείται με άνεση μεταξύ του σύγχρονου τραγουδιού και της παράδοσης, από το Τζίμη Πανούση στον Ερωτόκριτο και από το Θάνο Μικρούτσικο στο Μάρκο Βαμβακάρη.

Φυσικά δεν λείπουν τα δικά του τραγούδια, από τα γνωστότερα όπως η Λίμνη, η Φωτία Μου και το Στα Είπα Όλα μέχρι αυτά που κυκλοφόρησαν πριν τρεις μήνες στο Ξένοι Σ' Ένα Τόπο Που Αλλάζει. Τραγούδια γεμάτα ευαισθησία, θυμό, τρυφερότητα ενίοτε και χιούμορ.

Το Μίλτο Πασχαλίδη συνοδεύουν οι  η Μιρέλα Πάχου στο πιάνο και το ακορντεόν, ο Δημήτρης Σινιγιάννης στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Δημήτρης Μουτάφης στο Μπάσο και ο Ηλίας Δουμάνης στα τύμπανα.

 


Miltos Pasxalidis - Vuthismenes Agkures

INFO:

01 Φεβρουαρίου 2014

Μικρός Πρίγκηπας 

Ρήγα Φεραίου & Κανάρη

Ώρα έναρξης 22.00 , Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Εισιτήρια προπώληση:

10? Φοιτητικό - Ανέργων , 12 κανονικό musical , discover , city cafe

Τιμή στην είσοδο την ημέρα της συναυλίας: 15 ευρώ

Κρατήσεις τραπεζιών:

6972807170


Μίλτος Πασχαλίδης - Απόψε η νύχτα


ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ~ ΣΚΥΛΙΣΙΑ ΜΕΡΑ