Η ιδιοκτήτρια εφτά οίκων ανοχής μίλησε και για τη προσφορά που είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων

Την πήραν τα δάκρυα την Σούλα Αλευρίδου όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την ρώτησε σχετικά με την δωρεά φωτοτυπικού υλικού που είχε κάνει σε σχολείο της Πάτρας.
Η ιδιοκτήτρια 6 οίκων ανοχής της Λάρισας και ενός της Πάτρας ήταν καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης στα Καρντάσιανς στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, της Μαρίας Μπεκατώρου  και του Δημήτρη Σταρόβα.

Όταν ρωτήθηκε για το θέμα που είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, όχι μόνο στην Πάτρα, αλλά και στο πανελλήνιο, το φθινόπωρο του 2012, δεν κρατήθηκε και δεν έκρυψε όχι μόνο τη συγκίνηση της, αλλά και την οργή της.

«Η κοινωνία που ζούμε είναι υποκριτική» τόνισε εμφανώς συγκινημένη, προσθέτοντας ότι τελικά τα παιδιά ήταν αυτά που πλήρωσαν το φωτοτυπικό υλικό και όχι η πολιτεία.

Ανέφερε μάλιστα ότι η προσφορά της ήταν ανώνυμη αρχικά και ότι η επωνυμία μπήκε στη συνέχεια μόνο και μόνο για να μπορέσει να δικαιολογήσει τα χρήματα στην εφορία, ενώ τόνισε ότι η δωρεά της μαζί με το φωτοτυπικό υλικό προς το σχολείο ήταν και ένας υπολογιστής.

Μάλιστα, θέλοντας να δώσει έμφαση στο επιχείρημα της περί υποκρισίας της κοινωνίας, τόνισε ότι διευθύντρια σχολείου με την οποία διατηρεί φιλικές σχέσεις μαζί της (χωρίς να αναφέρει σε ποια πόλη είναι το σχολείο αυτό), της παρακάλεσε να προχωρήσει σε δωρεά προς το σχολείο της. Δωρεά που ωστόσο δεν έκανε τελικά, καθώς όταν πήγε στο  συγκεκριμένο σχολείο αντίκρισε γονείς να παίρνουν τα παιδιά τους με πολυτελή τζιπ και πανάκριβα αυτοκίνητα.

Η Σούλα Αλευρίδου η οποία  έχει φιλοξενηθεί σε σπουδαία διεθνή έντυπα, από τη The Guardian, μέχρι τους New York Times, ήταν «χείμαρρος»  στα Καρντάσιανς, λέγοντας μεταξύ άλλων αναφερόμενη στη δουλειά της: «Ιερόδουλος σημαίνει ιερή δούλος, αυτή που ανέχεται και δέχεται τους πάντες και τα πάντα. Οίκος ανοχής είναι ο οίκος που ανέχεται τα πάντα…  Ιερόδουλη γίνεται η γυναίκα που θέλει να ζήσει, να επιβιώσει, όχι να γλεντήσει..."


Η κ. Σούλα στα Καρντάσιανς