Ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Βασιλειάδης και όλο το Romeo Plus Πάτρας ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται για την πρεμιέρα του νέου ανανεωμένου σχήματος που θα προκαλέσει αίσθηση στο βομβαρδισμένο θα λέγαμε νυχτερινό τοπίο.

Ονόματα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου στην νυχτερινή διασκέδαση ενώνουν τις δυνάμεις τους για να απογειώσουν το κέφι και να μας κρατήσουν συντροφιά την καρναβαλική περίοδο.

Στο σχήμα του Romeo θα δούμε τον Χρήστο Δαναό, την Μίνα Ευαγγέλου, τον Σπύρο Νιάχο, την Λένα Σωτηρίου, την Ελένη Κουτρούμη και τον Γιάννη Λαμπρόπουλο. Μαζί τους οι εντυπωσιακές Βραζιλιάνες Ζενίλντα και Δαλυδά και ο λυράρης Γιάννης Κρητικός.

Χρήστος Δαναός

Ο Χρήστος υπόσχεται καλή μουσική και μόνο. Ασχολείται από πολύ μικρός με την μουσική και έχει κάνει πολλές σπουδαίες συνεργασίες όπως με τον Σταμάτη Γονίδη και τον Χριστόφορο Γερμενή που έχουν υπογράψει πολλά από τα τραγούδια του που κυκλοφόρησαν στο πρώτο του CDμε τίτλο «Δεν αντέχω να ‘μαι μόνος».

Μετά από καιρό επιστρέφει με πολύ διάθεση στις πίστες για να μας τραγουδήσει με την ξεχωριστή φωνή του!

Μίνα Ευαγγέλου

Η Μίνα είναι ένας από τους λόγους για να επιλέξεις το Romeo. Με σταθερά βήματα στον χώρο ξέρει να ξεσηκώνει τους πολλούς θαυμαστές, με την σκηνική παρουσία και λαϊκή φωνή της.


Σπύρος Νιάχος

Παλιά καραβάνα στην νυχτερινή διασκέδαση ο Σπύρος Νιάχος είναι το καλό παιδί με την φωνή που συγκινεί. Τραγουδάει κομμάτια που δύσκολα "πιάνουν" φωνητικά άλλοι πιο φτασμένοι καλλιτέχνες, ενώ το σίγουρο είναι πως αν μπορούσε θα χαιρετούσε έναν έναν προσωπικά τους θαμώνες του Romeo κάτι που έχει κερδίσει το κοινό της Πάτρας που πραγματικά τον αγαπάνε.

Το υπόλοιπο σχήμα καλό θα ήταν να τους γνωρίσετε από κοντά. Όμορφοι άνθρωποι με διάθεση να σας ξεσηκώσουν από τα τραπέζια για να χορέψετε μαζί τους στην πίστα. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον και η χημεία μεταξύ τους είναι έκδηλη ακόμα σε κάθε γωνιά του Romeo!