Το λόγο έχουν οι τοπικές κοινωνίες

Συνάντηση με τον Μανώλη Αγγελάκα είχε χθες (Τρίτη) το απόγευμα ο Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος ολοκληρώνοντας έναν κύκλο επαφών που είχε ξεκινήσει από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας με σειρά συναντήσεων κυβερνητικών και κομματικών στελεχών στην Αθήνα για την επικείμενη κάθοδό του στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου.

Η ξεκάθαρη θέση της Ν.Δ., όπως ζήτησε ο Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος, είναι ότι δεν θα δοθεί χρίσμα και δεν θα υπάρξει κανενός είδους κομματική παρέμβαση στον δήμο Αιγιαλείας, θέση που επιβεβαιώθηκε και στη χθεσινή συνάντηση.

Ειδικότερα ο κ. Αγγελάκας ως μέλος της αρμόδιας Επιτροπής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας, που θα λάβει σειρά σημαντικών αποφάσεων για τη στάση του κόμματος στις Περιφέρειες και τους Δήμους, επαναβεβαίωσε ότι στην Αιγιάλεια τον λόγο θα έχουν οι τοπικές κοινωνίες, διαβεβαιώνοντας τον Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλο ότι η θέση του κόμματος είναι οριστική.

Κατόπιν της συνάντησης ο Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος δήλωσε: «Η εξέλιξη αυτή όπως είχα ζητήσει με σειρά επιχειρημάτων, ισχυροποιεί την δημιουργία μιας νέας μεγάλης δημοτικής παράταξης που απαλλαγμένη από κομματικά εμπόδια θα μπορέσει να ανταποκριθεί στο αίτημα της τοπικής κοινωνίας για ένα Δήμο ανεξάρτητο και ισχυρό όπως επιβάλει η θέληση τόσο των στελεχών μας όσο και των συμπολιτών μας».