Η αυτοπεποίθηση, αγαπητές αναγνώστριες, είναι το πιο σέξι χαρακτηριστικό μιας γυναίκας. Μία γυναίκα με αυτοπεποίθηση σαγηνεύει, αποπλανεί και κεντρίζει το ενδιαφέρον του άντρα. Η πιο συχνή ερώτηση, όμως από τις αδέσμευτες του φύλου μας είναι "τι μπορώ να κάνω για να αποκτήσω αυτοπεποίθηση";

Αυτά είναι μερικά tips...

Ενεργοποίησε την diva που κρύβεις μέσα σου. Αν είσαι στις πρώτες στιγμές της γνωριμίας σου, φέρε στο μυαλό σου μια diva και σκέψου εκείνη τι θα έκανε..... Πολύ γρήγορα αυτή η diva μέσα σου θα κυριαρχήσει και θα γίνει το alter ego σου όταν την χρειάζεσαι.

Προσποιήσου την άνετη μέχρι να γίνεις

Μερικές φορές ακόμα και το να προσεγγίσεις το αντικείμενο του πόθου σου, μπορεί να σου ανεβάσει τη διάθεσή σου ή να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου. Όσο πιο συχνά το κάνεις τόση περισσότερη αυτοπεποίθηση θα έχεις. Μίλα του πρώτη χωρίς διασταγμό.

Βήμα βήμα. Αν έχεις μεγάλη αυτοπεποίθηση για μια συγκεκριμένη περιοχή της ζωής σου (για παράδειγμα είσαι καλή στο snowboarding) αυτό θα φανεί και σε άλλες περιοχές της ζωής σου. Είναι δύσκολο να πεις... "Θα έχω αυτοπεποίθηση σε ΟΛΑ αυτά τα πράγματα". Ξεκίνησε βήμα βήμα.

Χαμογέλα. Τίποτα πιο σέξι από ένα σαγηνευτικό, πολλά υποσχόμενο χαμόγελο. Είναι αυτό που θα θυμάται από σένα και για πολύ καιρό. Χάρισε του το από την πρώτη στιγμή.