Ήταν όλες τους υπέροχες και μας διασκέδασαν η καθεμία στο δικό της κομμάτι.

Οι νεαρές καλλιτέχνιδες που συμμετείχαν φέτος στην έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού, ήταν όλες τους μία και μία και κέρδισαν τα φλας των φωτογράφων.

Η τελετή που έγινε το βράδυ του Σαββάτου ήταν μόνο ένα πολύ μικρό δείγμα από τα όσα είδαμε την ημέρα εκείνη στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας.

Στην πλατεία Γεωργίου βέβαια χτυπούσε η καρδιά της διασκέδασης.

Ελίνα Μαυρίδη και Μαριάνα Βούλγαρη!

Τα κορίτσια των deckadance τα βάλαμε μαζί όσο και αν διαφέρουν μεταξύ τους. Μας διασκέδασαν μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος με Disco, Funk και Pop τραγούδια από τις χρυσές δεκαετίες τις διασκέδασης, 70s& 80s, καθώς και σύγχρονες χορευτικές επιτυχίες, έχοντας πάντα κατά νου το πρόγραμμα για ένα ιδανικό πάρτι.


Δώρα Παπαγιαννάκη!

Η Δώρα Παπαγιαννάκη εμφανίστηκε στην σκηνή μαζί με τους Εzthetics είναι μία μπάντα που δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2013, αποτελείται από 5 μέλη και κινείται σε ρυθμούς funk, rockabilly, soul, western swing, blues, διασκευές και originals, με ιδιαίτερες προσμίξεις και εναλλαγές.

Όμορφη και με πολύ όρεξη μας χαμογέλασε με νάζι και μπήκε δικαίως στην λίστα μας!

Τελευταία αφήσαμε μια εξίσου εντυπωσιακή γυναίκα από τον χόρο του θεάματος!

Μίνα Παναγιωτοπούλου!

Η ιδιοκτήτρια της σχολής KeepDancingμας «χόρεψε» στο ταψί με την παρουσία της, ενώ μαζί με τους μαθητές της μας παρουσίασε μία χορογραφία Oriental με extra tools η οποία κατέλαβε την πρώτη θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Οriental που έγινε στην Αθήνα στις 16 Ιουνίου 2013,καθώς και μία χορογραφία Tango Argentino (Αργεντίνικο Τάνγκο).