Στο Δήμο τονίζουν ότι δεν πρόκειται να χάσουν ούτε ένα ευρώ από τα οφειλόμενα του επιχειρηματία για τη "Πολιτεία"

Στα «άκρα» φαίνεται ότι φτάνει η κόντρα του Πατρινού επιχειρηματία Κώστα Αντζουλάτου με τον Δήμο Πατρέων, με φόντο τον πολυχώρο της «Πολιτείας».

Σύμφωνα με κύκλους της δημοτικής αρχής η πλευρά του επιχειρηματία προσπαθεί συστηματικά να εκκενώσει τον χώρο από κάθε κινητό περιουσιακό, παρά το γεγονός ότι έχουν προηγηθεί ασφαλιστικά μέτρα και συντηρητική κατάσχεση όλων των αντικειμένων που βρίσκονται εκεί.

Αυτό που περιμένουν στον Δήμο είναι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη για το αίτημα έξωσης της εταιρίας του κ. Αντζουλάτου από τον χώρο των πρώην Δημοτικών Σφαγείων, λόγω πολλών ανεξόφλητων ενοικίων που εκκρεμούν εδώ και αρκετούς μήνες.  

Οι άνθρωποι της Δημοτικής Αρχής έχουν την πεποίθηση ότι η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί υπέρ του Δήμου και ότι στο τέλος ο Δήμος δεν θα χάσει ούτε ένα ευρώ από τα οφειλόμενα για την χρήση του κτιριακού συγκροτήματος που ανήκει στην ιδιοκτησία του.

Ωστόσο, όπως λένε στις μεταξύ τους συζητήσεις δεν θα παίξουν τον ρόλο του «σερίφη» φυλάσσοντας τα αντικείμενα που υπάρχουν στον πολυχώρο. «Θα πολεμήσουμε νομικά τον κ. Αντζουλάτο και η Δικαιοσύνη θα μας δικαιώσει» τονίζουν…