Έκκληση στους αρμοδίους απευθύνουν οι κάτοικοι της περιοχής για να παρέμβουν το συντομότερο

Σήματα SOS εκπέμπει η παιδική χαρά του ΟΛΠΑ, στο Θεατράκι, κοντά στη μαρίνα της Πάτρας για την σωματική ακεραιότητα των παιδιών που πηγαίνουν να παίξουν εκεί για να διασκεδάσουν.

Η φωτογραφία του Odyssea Xerizoti από το… σαπισμένο καραβάκι που βρίσκεται εκεί, είναι χαρακτηριστική. Πρόκες προεξέχουν στα ξύλα του καραβιού, ενώ το καράβι στο οποίο ανεβαίνουν τα παιδιά για να παίξουν είναι κάτι παραπάνω από επικίνδυνο. Ίδια κατάσταση επικρατεί και στα υπόλοιπα παιχνίδια της συγκεκριμένης παιδικής χαράς, καθώς τα περισσότερα είναι μισο - διαλυμένα.

Η περιοχή στο Θεατράκι, κοντά στην Μαρίνα, αξίζει να σημειωθεί ότι ειδικότερα της Κυριακές όταν ο καιρός είναι καλός, γεμίζει από κόσμο και δεκάδες οικογένειες σπεύδουν στην παιδική χαρά για να παίξουν τα παιδιά τους. Ο κίνδυνος τραυματισμού, όπως μπορεί να δει κανείς από την φωτογραφία είναι άμεσος.


Οι κάτοικοι της περιοχής, αλλά και οι γονείς των παιδιών που συχνάζουν στο Θεατράκι στο χώρο της μαρίνας, απευθύνουν έκκληση στον ΟΛΠΑ που είναι υπεύθυνος για την συντήρηση της παιδικής χαράς, να παρέμβει το συντομότερο δυνατό.

Να σημειωθεί ότι ίδια κατάσταση επικρατεί και στις άλλες παιδικές χαρές της Πάτρας για τις οποίες είναι υπεύθυνη η δημοτική αρχή η οποία έχει ξεκινήσει την αντικατάσταση οργάνων σε διάφορες συνοικίες της Πάτρας.

Στη παιδική χαρά κοντά στην μαρίνα όμως θα πρέπει να υπάρξει κάποια παρέμβαση το συντομότερο δυνατόν.