Κάλεσμα του συλλόγου στα μέλη του για την ημέρα έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού

Ο Εμπορικός Σύλλογος με ανακοίνωση του καλεί τους Πατρινούς και τα μέλη του να συμμετάσχουν στην Ημέρα Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού.

Σε ανακοίνωση του ο Εμπορικός Σύλλογος τονίζει τα εξής: «Όπως είναι γνωστό το Σάββατο ημέρα έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού, ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών αποφάσισε να συμμετέχει με διευρυμένο ωράριο των εμπορικών καταστημάτων στη μεγάλη γιορτή της πόλης.

Η έναρξη με τα δρώμενα που έχουν σχεδιαστεί, με την κεντρική εκδήλωση 8:00μ.μ. με το συγκρότημα «Μέλισσες», θα προσελκύσει επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή. Οι εκπτώσεις είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τους επισκέπτες έτσι ώστε η αγορά να το μετατρέψει σε εμπορικό όφελος .

Καλούνται οι συνάδελφοι να ανοίξουν τα καταστήματά τους από τις 10:00 το πρωί (προαιρετικά).  Ενώ από τις 12:00 - 18:00 θα εξελίσσεται το παιχνίδι του Εμπορικού Συλλόγου «παίξε και κέρδισε» με δώρα που θα μοιράζονται στους καταναλωτές από καταστήματα που θα συμμετέχουν.

Οι καταναλωτές θα συμμετέχουν στο παιχνίδι πηγαίνοντας στα καταστήματα που θα ανακοινώνονται από την μικροφωνική που  είναι εγκατεστημένη στην Πλ. Γεωργίου. Καλούμε τους συναδέλφους εμπόρους τουλάχιστον έως και την έναρξη 8:00μ.μ.:
-Να έχουν ανοιχτά τα καταστήματα.  
-Να τα φωτίσουν.
- Να τα στολίσουν καρναβαλικά (έστω με κάποια στοιχεία).

Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να μείνουν ανοικτοί και μετά την έναρξη, ιδιαίτερα οι συνάδελφοί μας με συναφή με το θεσμό είδη (καρναβαλικά, ενδυμασίες κ.ά), έχουν το δικαίωμα να παρατείνουν το ωράριό τους έως τις 12 τη νύχτα, έτσι δεν θα έχουμε το παράδοξο προηγούμενων χρόνων που έκλειναν τα καταστήματα και άνοιγε το «παρεμπόριο».

Να συμβάλλουμε όλοι ώστε να δημιουργηθεί κλίμα χαράς, γέλιου και αισιοδοξίας. Ας δώσουμε χρώμα στην πόλη».