Ζεσταίνει το κλίμα και προαναγγέλει την έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού με το μουσικό του άρμα

Ο… τελάλης βγαίνει από σήμερα στους δρόμους για να προαναγγείλει την έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού και να ζεστάνει το κλίμα, γυρίζοντας με το μουσικό του άρμα σε όλη την Πάτρα, καλώντας τους Πατρινούς να μπουν στον χορό. Συγκεκριμένα τις επόμενες μέρες το πρόγραμμα των διαδρομών του Μουσικού Άρματος έχει ως εξής:

ΠΕΜΠΤΗ 16/1/2014 - ΠΡΩΙ
Από τις 10.30 το μουσικό άρμα ακολουθεί την εξής διαδρομή : Πετρωτό-Πατρών Κλάους-Κουκούλι-Γενικό Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας-Μαρούδα-Γούναρη-Κορίνθου-Πλατεία Γεωργίου-Κορίνθου-Αγ. Σοφίας-Κωνσταντινουπόλεως-Μαιζώνος-Κολοκοτρώνη-Οθωνος Αμαλίας-Ερμού-Καραισκάκη-Κολοκοτρώνη-Μαιζώνος-Αγ. Νικολάου-Κανακάρη-Παπαφλέσσα-Ακτή Δυμαίων-Αγ. Ανδρέου-Καρόλου-Ρήγα Φεραίου-Γούναρη-Μαιζώνος-Βορείου Ηπείρου-Κορίνθου-Κολοκοτρώνη-Μαιζώνος-Γούναρη-Καραισκάκη-Πατρέως-Αγ. Ανδρέου-Αράτου- Κανακάρη-Αγ. Νικολάου-25ης Μαρτίου-Γερμανού-3ου Ορειβατικού-Πλατεία Μαρούδα-Πατρών Κλάους- Πετρωτό.

BΡΑΔΥ
Και ώρα 18.00 το μουσικό άρμα θα ακολουθήσει την εξής διαδρομή Πετρωτό-Δημοκρατίας-Αγ. Κωνσταντίνου (Κάτω Οβρυά)-Μιντιλόγλι-Παλαιά Εθνική Οδός Πατρών Πύργου-Μαραγκοπούλου (Βραχνέικα)-κάθοδος προς την παραλιακή οδό-παραλία Βραχνείκων και Ροιτίκων-Παραλία Πατρών (Εύα)-25ης Μαρτίου- Εργατικές Κατοικίες-βοηθητική της περιμετρικής οδού-Πετρωτό.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/1/2014 – ΠΡΩΙ
Από τις 10.30 το μουσικό άρμα θα ακολουθήσει την εξής διαδρομή Πετρωτό-Πατρών Κλάους-Κουκούλι-ΤΕΙ-Καλαβρύτων-Εργατικές Κατοικίες Ταραμπούρα-Ευβοίας-Ανθείας-Εργατικές Κατοικίες Ανθείας-Οδυσσέα Ελύτη (αναστροφή)-Αγίου Ιωάννου Πράτσικα-Αγίας Τριάδος-Δορυλλαίου-Ιωνίας-Πόντου-Πλατεία Ελευθερίας-Μαρούδα-Γούναρη-Κορίνθου-Πλατεία Γεωργίου-Κορίνθου-Φαβιέρου-Έλληνος Στρατιώτου-Νοταρά-Αγυιάς-Ηρώων Πολυτεχνείου-Οθωνος Αμαλίας-Καρόλου-Μαιζώνος-Βορείου Ηπείρου-Αγίας Τριάδος-Ιεροθέου Αρχιεπισκόπου-Σολωμού-Σμύρνης-Αγίας Τριάδος-Πλατεία Βούδ-Γεωργίου Ολυμπίου-Σολωμού-Καραισκάκη-Γούναρη-Κλάους-Πετρωτό.

ΒΡΑΔΥ
Και ώρα 18.00 το μουσικό άρμα θα ακολουθήσει την εξής διαδρομή Πετρωτό –Πατρών Κλάους-Κουκούλι-Γεν. Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας-Μαρούδα-Γούναρη-Κορίνθου-Πλ. Γεωργίου-Κορίνθου-Αγ. Σοφίας-Κωνσταντινουπόλεως-Μαιζώνος-Κολοκοτρώνη-Οθωνος Αμαλίας-Ερμού-Καραισκάκη-Κολοκοτρώνη-Μαιζώνος-Αγ. Νικολάου-Κανακάρη-Γούναρη-Αγ. Ανδρέου-Καρόλου-Ρήγα Φεραίου-Αράτου-Μαιζώνος-Αγ. Νικολάου-25ης Μαρτίου-Γερμανού-3ου Ορειβατικού-Πλατεία Μαρούδα-Πατρών Κλάους-Πετρωτό.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18/1/2014-ΠΡΩΙ
Και ώρα 10.00 το μουσικό άρμα θα ακολουθήσει την εξής διαδρομή Πετρωτό-Πατρών Κλάους-Κουκούλι-Γεν. Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας-Μαρούδα- Γούναρη- Κορίνθου- Πλατεία Γεωργίου- Κορίνθου- Κολοκοτρώνη- Αγ. Ανδρέου- Αράτου-Μαιζώνος και φθάνουμε στην Πλατεία Όλγας όπου και παραμένει μέχρι τις 12.00. Στις 12 το μεσημέρι ακολουθεί την διαδρομή Μαιζώνος-Πλατεία Γεωργίου. Από την Πλατεία Γεωργίου και ώρα 13.00 πηγαίνει στο Δημαρχείο όπου και θα γίνει η παράδοση του καρναβαλικού λάβαρου. Μετά την παράδοση το μουσικό άρμα ακολουθεί τη διαδρομή προς Πετρωτό.