Στο Killer Women, την τηλεοπτική σειρά που μόλις έκανε πρεμιέρα, η δίμετρη «Cylon No6» του Battlestar Galactica είναι μια σκληροτράχηλη Texas Ranger.

Στα 39 της το πρώην σουπερμόντελ Τρίσια Χέλφερ, που μεγάλωσε οδηγώντας τρακτέρ στην οικογενειακή φάρμα στον Καναδά έχει την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία να γίνει (τηλεοπτική) σταρ Α' μεγέθους. Και, ποιος ξέρει, διάδοχος της Jovovich σε περίπτωση που οι παραγωγοί ψάχνουν κάτι εξίσου καυτό και σκληρό (σ.σ. κάνει όλα τα stunts μόνοι της και έχει τα σπασίματα και τις ουλές για να το αποδείξει), αλλά πιο φθηνό. Κάτι μας λέει ότι δεν πρόκειται να την χαραμίσει.

Όταν η Tricia μπαίνει σε ένα δωμάτιο, εκπέμπει απίστευτη θηλυκότητα. Αλλά επίσης είναι έξυπνη, ετοιμόλογη και σκληρή. Είναι ιδανική για αυτό το ρόλο. «Πραγματικά πιστεύω ότι είναι ατρόμητη. Στην οθόνη, αλλά και στη ζωή». Τάδε έφη η Hannah Shakespeare, δημιουργός του Killer Women (στο οποίο executive producer είναι η Sofia Vergara), που έψαχνε χρόνια για κάποια που να μπορεί να υποδηθεί την προβληματική Texas Rangers που κυνηγά αποκλειστικά γυναίκες-δολοφόνους.


Τελικά την βρήκε στο αψεγάδιαστο πρόσωπο και το φαντασμαγορικό 180 εκατοστών κορμί μιας εντυπωσιακής γυναίκας που οι περισσότεροι από εμάς γνωρίσαμε και αγαπήσαμε ως το πιο σέξι ρομπότ όλων των εποχών στο remake του Battlestar Galactica.

Ένα εξαιρετικά 'πιασάρικο' πολλαπλό ρόλο που την εκτόξευσε, σύμφωνα με το onemag. στη δημοσιότητα, επιτρέποντάς της να κάνει ένα σωρό φωτογραφήσεις (από το Maxim ως μια γυμνή στο Playboy), να γίνει πρώτη μούρη στις Comic Con, να δανείσει τη φωνή της σε ένα σωρό videogame και να κάνει καλά γκεστ (Chuck, Two and a Half Men, Criminal Minds).



Killer Women (ABC) Official Trailer (HD)