Στην κεντρική σκηνή του Θεάτρου Badminton, η Εστουδιαντίνα γιορτάζει τα δεκαπέντε της χρόνια- πάντα με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Ανδρέα Κατσιγιάννη και εκτός από χαρακτηριστικές στιγμές της δισκογραφίας της, θα αποδώσει κορυφαία τραγούδια από την δισκογραφία του Γιώργου Νταλάρα και του Μίλτου Πασχαλίδη.

Τη συναυλία πλαισιώνουν με την παρουσία τους δύο ερμηνευτές, στενοί συνεργάτες της Εστουδιαντίνας, ο Θοδωρής Μέρμηγκας και η Ασπασία Στρατηγού.

Λεπτός λυρισμός που πρωταγωνιστεί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Τραγούδια γεμάτα από εικόνες ανείπωτης ομορφιάς, ένας πλούτος ηχοχρωμάτων και αυθεντικού ποιητικού λόγου που μεταδίδει συγκίνηση με τον πιο άμεσο τρόπο.

H συναυλία πραγματοποιείται με τη στήριξη της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας ΑΚΟΣ «Καρκίνος: Θεραπεία Σώματος και Ψυχής» στο πλαίσιο της Πανελλαδικής εκστρατείας της με τίτλο «Σπουδή στο ανθρώπινο σώμα-Πρόληψης έργα» για την ενημέρωση, την πρόληψη και την θεραπεία του καρκίνου. Η ΑΚΟΣ στέλνει το μήνυμα: «Αγαπώ και φροντίζω το σώμα μου».


ΘΕΑΤΡΟ BADMINTON 

Κεντρική σκηνή 

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014 

15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑ Ν. ΙΩΝΙΑΣ 

«Η Αγάπη! Τίποτ’ άλλο δεν αξίζει» 

Γιώργος Νταλάρας, Μίλτος Πασχαλίδης 

Συμμετέχουν: Θοδωρής Μέρμηγκας, Ασπασία Στρατηγού


Ώρα έναρξης: 21:00 


Τιμές εισιτηρίων 

ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ: 30 ευρώ 

Α’ ΖΩΝΗ: 25 ευρώ 

Β’ ΖΩΝΗ: 20 ευρώ 

Γ’ ΖΩΝΗ: 15 ευρώ 

Δ’ ΖΩΝΗ: 10 ευρώ, 8 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων)