Ένα πράγμα που έχουμε μάθει οι γυναίκες είναι πώς να επιβιώνουμε μετά από ένα κακό ραντεβού: Πηγαίνουμε αμέσως παρακάτω ελπίζοντας πως το επόμενο θα είναι καλύτερο! Αν είσαι εδώ και καιρό single και αναρωτιέσαι ακόμα γιατί τυχαίνουν σε σένα όλοι οι ακατάλληλοι άντρες μήπως δεν πήρες το μάθημά σου από τις τελευταίες κακές εμπειρίες; Δες 5 πράγματα που θα έπρεπε να είχες μάθει-κι ακόμα μπορείς να κάνεις- μετά από ένα κακό ραντεβού!

1. Τι κάνω λάθος; Συνήθως δεν αναρωτιέσαι αν έκανες εσύ κάτι λάθος αλλά γιατί το αγόρι που είχες χθες απέναντί σου δεν ήταν αυτό που περίμενες! Μήπως να σκεφτείς αν οι επιλογές σου στους άντρες –από πρώτη ματιά τουλάχιστον-δεν βασίζονται και τόσο πολύ στη λογική; Πριν συμφωνήσεις να βγεις το επόμενο ραντεβού μην αποφασίσεις μόνο ανάλογα με την εμφάνισή του αλλά και με το πόσο πιστεύεις ότι ταιριάζετε!

2. Δώσε του χώρο και χρόνο! Από ένα ραντεβού μπορεί όπως αναφέρει το joytv να καταλάβεις πολλά αλλά σκέψου πως κι εκείνος έχει άγχος ενώ είναι πολύ πιθανό να μην σου έδειξε όλα όσα ήθελε από φόβο ότι θα τον απορρίψεις. Αν βλέπεις ότι κάτι υπάρχει, να δίνεις πάντα μια δεύτερη ευκαιρία.

3. Μην απογοητεύεσαι: Αν δεν σε αφήνει καθόλου να μιλήσεις, ξαφνικά σου φαίνεται πολύ εγωιστής ή η συμπεριφορά του είναι διαφορετική από αυτό που περίμενες δείξε υπομονή, μην απογοητεύεσαι και προσπάθησε να πάρεις τον έλεγχο του ραντεβού!

4. Σκέψου το παρελθόν! Ποια ήταν τα λάθη που έκανες στην προηγούμενη σχέση σου; Μήπως τα επαναλαμβάνεις στο πρώτο σου ραντεβού με κάποιον; Πολλές φορές ένα ραντεβού έστω και κακό μας κάνει να μάθουμε καλύτερα τον εαυτό μας!

5. Η εμπειρία μετράει! Μπορεί τα πρώτα ραντεβού να μην είναι εύκολα, όμως μπορούν να σου δώσουν πολύτιμες εμπειρίες, να σε κάνουν να νιώσεις πιο δυνατή, με αυτοπεποίθηση και σιγουριά!