Από την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου και κάθε Τετάρτη έως και τις 26 Φεβρουαρίου, η σοπράνο Τζίνα Φωτεινοπούλου με τη συνοδεία του Γιώργου Δούση στο πιάνο, θα παρουσιάσει στο LOFT του πολυχώρου BADMINTON τη μουσικοθεατρική παράσταση «Μυθ-ιστορίες γυναικών» σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού.

Ένα «πάντρεμα» λόγου- υποκριτικής- κίνησης με αγαπημένα ακούσματα του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου, σε μια θεματολογία με διπλό επίπεδο, το βιωματικό και το περιγραφικό.

Η ηρωίδα ενσαρκώνει πολλές γυναικείες φιγούρες σε ένα ταξίδι μέσα στην αιωνιότητα και σε συνδυασμό με την αμφιθυμία της θάλασσας και τις φάσεις της σελήνης.

Διαφορετικές γυναίκες ως προς τον χαρακτήρα- θυμικό τους, μιλούν για τα πάθη, τα λάθη, τις επιλογές τους και τις στάσεις ζωής που τις διαμόρφωσαν. Η πληθωρική, η μοναχική, η προδομένη, η παραδομένη, η ερωτευμένη, η απελπισμένη, η φοβισμένη, η δυναμική, η προκλητική, η απειλητική και πολλές άλλες γυναικείες φιγούρες παρελαύνουν σ' ένα χορό ποικίλων ηχοχρωμάτων και ρυθμικών εναλλαγών.


Σκηνοθεσία: Φωκάς Ευαγγελινός 

Ενδυματολογική Επιμέλεια : Εύα Νάθενα 
Σύλληψη- Μουσική επιμέλεια: Τζίνα Φωτεινοπούλου 
Κείμενα- ποιητικές αποδόσεις: Τζίνα Φωτεινοπούλου 
Πιάνο: Γιώργος Δούσης 

Ημέρες & ώρες παραστάσεων: 
Κάθε Τετάρτη από 22 Ιανουαρίου έως και 26 Φεβρουαρίου 2014 
Ώρα προσέλευσης: 20:00 – Ώρα έναρξης: 20:30


Διάρκεια παράστασης : 1.45 χωρίς διάλειμμα 
Κρατήσεις & Προπώληση εισιτηρίων : 210 88 40 600|abcd.gr|viva.gr| Καταστήματα Public, Παπασωτηρίου & Seven Spots 

Τιμή εισιτηρίων: 
15 ευρώ το άτομο 
10 ευρώ για άνεργους, πολύτεκνους, φοιτητές, γκρουπ άνω των έξι ατόμων και άτομα με ειδικές ανάγκες, με την επίδειξη των απαραίτητων δικαιολογητικών. 

BADMINTON LOFT 
Άλσος Στρατού, 15773 Γουδή 
τηλ. 210 8840600